ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

Γιάννης Γκόβας: Γελοία πρόκληση Μπουμπούκου

Τόσον καιρό στα υπόγεια των χαλκείων της Ρηγίλης έχει θητεύσει ο Μπουμπούκος. Καιρός ήταν να βγει και στην επιφάνεια φορώντας κράνος για την απόκρουση τυχόν τολμηρών, που θα τον στόλιζαν με ζαρζαβατικά, αφού η στήριξή του στην ντόπια διαπλοκή των Μπομπολαίων κ.α. είναι γνωστή πια!


Γύρισε τώρα ανάποδα ο ντουνιάς τους (μετά τις 25 Γενάρη) κι ο Μπουμπούκος ηγείται των κινητοποιήσεων που πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι της Eldorado Gold 



Ιλαροτραγικά σχόλια προκαλεί από το πρωί στα διαδικτυακά μέσα η παρουσία ενός Άδωνι ανάμεσα σε μεταλλωρύχους,  των οποίων την πορεία καθόδου των στην Αθήνα, υποστηρίζουν από τις τηλεοράσεις τους οι καναλάρχες, που στην συμπαρίστανται στην εταιρεία, η οποία αρνείται να φορολογηθεί όπως όλοι οι Έλληνες πολίτες, που ασκούν δραστηριότητα επί ελληνικού εδάφους, εκδηλώνοντας έμμεσα και οι ιδιοκτήτες των καναλιών την δυσφορία τους, που έπειτα από τρία χρόνια ανομίας, καλούνται από την κυβέρνηση της Αριστεράς να πληρώσουν περί τα σαράντα ένα εκτομμύρια ευρώ για χρεωστούμενους φόρους από το 2011.
   
Με τον τίτλο "Γελοία πρόκληση" και ο πρώην συνδικαλιστής Γιάννης Γκόβας, υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στην Αχαΐα και μέλος της ΝΕ του κόμματος σχολιάζει την σπέκουλα του εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη, που εμφανίστηκε σήμερα στην Αθήνα εν μέσω μεταλλωρύχων της εταιρείας Eldorado Gold, -που κατηγορείται από την Κυβέρνηση για φοροαποφυγή- οι οποίοι διαμαρτύρονται γιατί θα διασωθεί το δάσος της Χαλκιδικής, στις Σκουριές, από την έκνομη δραστηριότητα, εις βάρος του Δημοσίου και των κατοίκων αγροτών, που διεκδικούν την επιβίωσή τους στο χώρο που γεννήθηκαν.

Αξιοσημείωτο είναι ότι την ίδια  ώρα που οι εργαζόμενοι μεταλλωρύχοι διαμαρτύρονταν έξω από το Υπουργείο, σε παρακείμενη πλατεία πολίτες που αντιτίθενται  στην δραστηριότητα της "Ελληνικός Χρυσός" έκαναν συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Και τώρα επί του θέματός μας, που αναδεικνύει από την προσωπική του ιστοσελίδα στο fb ο Γιάννης Γκόβας, ο οποίος γράφει:

"Όταν ο μπουμπούκος και οι συν αυτώ γιωργακο-παπαδημο-σαμαρο-βενιζέληδες διέλυαν τη χώρα,
οδηγώντας στην ανεργία και την ανέχεια εκατομμύρια πολίτες
και
πολίτες εργαζόμενοι, άνεργοι, αγανακτισμένοι διαδήλωναν
για τις πολιτικές της πιο άγριας νεοφιλελεύθερης λιτότητας κι απόγνωσης,
η μόνιμη επωδός (από όλους αυτούς και τα κανάλια της διαπλοκής τους)
ήταν ότι τα μέτρα τους - που σκοτώνουν - είναι για το καλό μας !!!
 

Γύρισε τώρα ανάποδα ο ντουνιάς τους (μετά τις 25 Γενάρη),
κι ο μπουμπούκος ηγείται των κινητοποιήσεων
που πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι της Eldorado Gold
μεταφερόμενοι με πούλμαν της εταιρείας,
κρατώντας πανώ που ετοίμασε η εταιρεία
και υποστηρίζουν με θέρμη τα κανάλια της διαπλοκής με συνεχείς ανταποκρίσεις


(Οι εργαζόμενοι - ρουσφέτια του ανεκδιήγητου Πάχτα - είναι αυτοί που με την ανοχή των ΜΑΤατζήδων πριν λίγες μέρες - κι όχι μόνο- επιτέθηκαν με πέτρες στην συγκέντρωση των κατοίκων που διαμαρτύρονται για το μέγιστο οικολογικό έγκλημα στη Χαλκιδική)!

Δεν υπάρχουν σχόλια: