ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Γ. Βαρουφάκης: Όχι σε επόμενη δόση με αντίτιμο μνημόνιο


Όχι στην επόμενη δόση με αντίτιμο το μνημόνιο, λέει ο Γ. Βαρουφάκης
Γιάνης Βαρουφάκης: Ο ελληνικός λαός δεν ψήφισε δόση με μνημόνιο...

Κατηγορηματικός εμφανίστηκε ο Γ. Βαρουφάκης ότι η κυβέρνηση δε θα πάρει τη δόση αν το αντίτιμο είναι η συνέχιση του μνημονίου. "Ο λαός δεν ψήφισε αυτό" τόνισε ο υπουργός Οικονομικών σχολιάζοντας τη δήλωση Ντάισελμπλουμ για άμεσες μεταρρυθμίσεις ώστε να δοθούν τα πρώτα χρήματα.

"Δε θα πάρουμε την επόμενη δόση αν το αντίτιμο είναι η συνέχεια της σκοτοδίνης που ζούμε τώρα" είπε στα Παραπολιτικά 90,1 ο Γ. Βαρουφάκης όταν ρωτήθηκε για τη δήλωση Ντάισελμπλουμ στους Financial Times περί άμεσης υιοθέτησης των οικονομικών μεταρρυθμίσεων που απαιτούν οι πιστωτές της για να πάρει την πρώτη δόση μέσα στον Μάρτιο.

"Δε θα πάρουμε τη δόση αν το αντίτιμο είναι η συνέχιση του μνημονίου. Θα μπορούσαμε να την είχαμε πάρει. Να υπογράψουμε το mail Χαρδούβελη και να είχαμε τα λεφτά. Ο λαός δεν ψήφισε αυτό όμως" ξεκαθάρισε ο υπουργός Οικονομικών.

Σχολιάζοντας τον ισχυρισμό του επικεφαλής του Eurogroup περί λάθος επιστολής από την ελληνική κυβέρνηση στο συμβούλιο, ο Γ. Βαρουφάκης διευκρίνισε πως "δεν είναι ακριβώς έτσι".

Δεν υπάρχουν σχόλια: