ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

Με Κεχαγιόγλου και Χρονόπουλο στον ανακριτή ο δουλέμπορος αλλά δε γλίτωσε



Στον ανακριτή οδηγήθηκαν σήμερα ο ιδιοκτήτης της πτηνοτροφικής μονάδας στην Αχαΐα και ο επιστάτης της, οι οποίοι συνελήφθησαν την προηγούμενη εβδομάδα με την κατηγορία της εκμετάλλευσης εργαζομένων, της οπλοκατοχής και του ξεπλύματος μαύρου χρήματος. Για την υπόθεση η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ Αχαϊας πραγματοποίησε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα δικαστήρια της Πάτρας. Δικηγόροι του πτηνοτρόφου ήσαν ο Πατρινός Θεόδωρος Χρονόπουλος και ο Αθηναίος Σάκης Κεχαγιόγλου.

Μετά την ανάκριση με ομόφωνη απόφαση ανακριτή -εισαγγελέως προφυλακίστηκε ο 55χρονος πτηνοτρόφος που δραστηριοποιείτο στο Δήμο Ερυμάνθου και ο οποίος συνελήφθη μετά από καταγγελίες αλλοδαπών εργατών του.

Κατηγορήθηκε για παράβαση του νόμου περί πρόληψη και καταστολής της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες, εμπορία ανθρώπων και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: