ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Με το χωνί, όπως στην Κατοχή, Γερμανοί υπέρ των αποζημιώσεων

Αν μη τι άλλο είναι πολύ πρωτότυπο το χωνί που χρησιμοποίησαν για τη διαμαρτυρία

Συγκέντρωση έξω από τη γερμανική πρεσβεία στο Κολωνάκι


Την καταβολή των γερμανικών αποζημιώσεων στην Ελλάδα διεκδίκησαν Γερμανοί πολίτες που συγκεντρώθηκαν έξω από την πρεσβεία της Γερμανίας στο Κολωνάκι, το μεσημέρι της Δευτέρας 6-6-11. Οι περισσότεροι από τους συγκεντρωμένους ήταν μέλη της "Ομάδας εργασίας για το Δίστομο" και καλούσαν τους Έλληνες Αγανακτισμένους να πάρουν θέση και να απαιτήσουν την απόσυρση της γερμανικής προσφυγής στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης κατά της απόφασης του Ανωτάτου Δικαστηρίου της Ιταλίας, που δικαίωσε τους πολίτες του Διστόμου στο αίτημά τους για αποζημίωση για τη ναζιστική θηριωδία. 
Οι παρευρισκόμενοι τόνισαν πως το Βερολίνο "θέλει να αποφύγει την καταβολή αποζημιώσεων για τα πολεμικά εγκλήματα του παρελθόντος, αλλά και του μέλλοντος". Στη συγκέντρωση το παρών έδωσε και ο Μανώλης Γλέζος. Βέβαια, η φράου Μέρκελ διά στόματος του Γερμανού προξένου απάντησε πως "δεν τίθεται θέμα γερμανικών αποζημιώσεων". Ευρηματικοί οι ομιλητές, ελλείψει ντουντούκας, χρησιμοποίησαν έναν κώνο της τροχαίας. Με το χωνί δηλαδή, όπως στην Κατοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: