ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Θηλιές και εξώδικα για τέσσερις


ΔΕΙΤΕ το ερασιτεχνικό βίντεο.

Οι Αγανακτισμένοι  προειδοποίησαν τους βουλευτές Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ

Θηλιές και εξώδικα για τους τέσσερις βουλευτές βρήκαν το πρωί της Τετάρτης 22-6-2011 οι υπάλληλοι  γραφείων ΠΑΣΟΚ στην Πάτρα και δεν απόρησαν καθώς είχε προαναγγελθεί από το βράδυ της περασμένης Κυριακής, όταν εγράφη η είδηση στο http://gzmosxos.blogspot.com, που ήταν παρών κατά τη συλλογή των πρώτων υπογραφών.   
Έτσι την πρόθεσή τους να προσφύγουν σε ανώτερο δικαστήριο για την ακύρωση του Μνημονίου δήλωσαν και εξωδίκως οι Αγανακτισμένοι Πατρινοί, όχι μόνον της πλατείας αλλά και ευρύτερα, ενώ εγκαλούν τους βουλευτές που θέλουν να τηρήσουν τους όρους του ως υπεύθυνους και υπόλογους για εθνική μειοδοσία. Και προς τούτο κρέμασαν τις θηλιές, σε ένδειξη συμβολισμού, δίπλα στις  αναρτηθείσες φωτογραφίες των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων.
Είχε προηγηθεί ψηφοφορία με κάλπη που στήθηκε στην πλατεία, όπου ψήφισαν όχι μόνον οι παρόντες στην πλατεία, αλλά και οι περαστικοί. Το αποτέλεσμα ήταν ένα συντριπτικό «όχι» στο «Μνημόνιο 2», το γνωστό ως «Μεσοπρόθεσμο». Ακολούθως εξώδικα θυροκόλλησαν στα κλειστά γραφεία των βουλευτών Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ και με αυτό τον τρόπο αντέδρασαν οι Αγανακτισμένοι της Πάτρας την ώρα που στην Ολομέλεια της Βουλής γινόταν η συζήτηση η οποία και οδήγησε σε ψήφο εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση. 
Ήταν αργά το βράδυ της Τρίτης και μέχρι τις πρωινές ώρες της Τετάρτης, οι Αγανακτισμένοι ξεκίνησαν να επιδίδουν τα εξώδικα κι επειδή τα πολιτικά γραφεία  των βουλευτών ΠΑΣΟΚ τα βρήκαν εξ αντικειμένου κλειστά, τα έγγραφα θυροκολλήθηκαν, ενώ στις πόρτες αφέθηκαν οι φωτογραφίες των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων και κάποιοι από τους Αγανακτισμένους έφτασαν στα άκρα αναρτώντας «συμβολικά» θηλιές από σκοινιά...
Αντίστοιχη κίνηση έγινε και στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, στην οδό Γεροκωστοπούλου της Πάτρας, τα οποία επισκέφθηκαν οι Αγανακτισμένοι πολίτες της πλατείας Γεωργίου με πορεία. Τις νυκτερινές ώρες της π. Τρίτης 21-6-2011 ξεκίνησαν  από την πλατεία και φωνάζοντας συνθήματα κατά του «Μνημονίου 2» έφθασαν στο κάτω μέρος της οδού Γεροκωστοπούλου, όπου και τα γραφεία του τοπικού ΠΑΣΟΚ, σε απόσταση εκατό μέτρων από την πλατεία-ορόσημο για την Πάτρα.
«Δηλώνουμε ότι εάν με την ψήφο-συναίνεση ή την ανοχή σας ψηφιστεί από την ελληνική Βουλή, οποιοδήποτε νέο Μνημόνιο, θα ασκήσουμε όσα δικαιώματά μας απορρέουν από τον Αστικό και Ποινικό Νόμο και τους Συνταγματικούς Κανόνες. Για μας, εξ ίσου υπεύθυνοι και υπόλογοι για την Εθνική Μειοδοσία θα είναι και όσοι στο μέλλον, με το πρόσχημα της ψηφίσεως του Μνημονίου, θελήσουν να το τηρήσουν» αναφέρει μεταξύ άλλων το εξώδικο. Και καταλήγει:
«Αρμόδιος Δικαστικός Επιμελητής επιδοτώ νομίμως την παρούσα προς ένα έκαστον που απευθύνεται, για να λάβουν γνώση και διά πάσαν νόμιμον συνέπειαν. Οι εξωδίκως διαμαρτυρόμενοι, προσκαλούντες και δηλούντες Ελεύθεροι και ανεξάρτητοι πολίτες της Πάτρας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: