ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

"Μην εφαρμόσετε τις παράνομες διαταγές της έκπτωτης κυβέρνησης"


Με το πανό-σύμβολο των Αγανακτισμένων μπροστά στην Αστυνομία.


Πρόσκληση των Αγανακτισμένων της Πάτρας προς τους άνδρες της Αστυνομίας. - Επέδωσαν ψήφισμα στην Αστυνομική Δ/νση Αχαΐας

«Καλούμε τους αξιωματικούς και κυρίως όλο το απλό προσωπικό της Αστυνομίας να σεβαστεί αυτή τη φορά τη θέληση του λαού και την συνταγματικά κατοχυρωμένη λαϊκή κυραρχία». Με τα παραπάνω, που αποτελούν εισαγωγή του ψηφίσματος της λαϊκής συνέλευσης των Αγανακτισμένων, που συνήλθε στην πλατεία Γεωργίου τη Δευτέρα 27-6-2011, αντιπροσωπεία τους επισκέφτηκε, μετά την απεργιακή πορεία,  την Τρίτη 28-6-2011 το μέγαρο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας.  Παρέδωσε το ψήφισμα στο γραφείο του Αστυν. Διευθυντή και διένεμε αντίγραφά του σε άνδρες και γυναίκες του Σώματος.

Υπό το βάρος της δημοσιοποίησης, εκ μέρους του αγωνιστή Μανώλη Γλέζου από το βήμα της πλατείας Γεωργίου, της συνέντευξης Πάγκαλου στην ισπανική εφημερίδα «El Moudo», σύμφωνα με την οποία ενδέχεται να υπάρξει επέμβαση του Στρατού στην Ελλάδα, προκειμένου να προστατεύσει τις τράπεζες, που θα κλείσουν εάν γυρίσει η χώρα στη Δραχμή, οι συγκεντρωθέντες εξέδωσαν το προαναφερόμενο ψήφισμα, που στη συνέχεια αναφέρει:
«Τους προειδοποιούμε (σ.σ.: αξιωματικούς και απλό προσωπικό της Αστυνομίας) να μην διανοηθούν καν να εφαρμόσουν παράνομες διαταγές από μια έκπτωτη κυβέρνηση, που έχει κουρελιάσει το Σύνταγμα της Ελλάδας και έχει παραδώσει τα κλειδιά της χώρας στην Τρόικα, στο ΔΝΤ και στο παγκόσμιο χρηματο πιστωτικό-τραπεζικό σύστημα.
Να μην τολμήσουν σε καμία περίπτωση να εμποδίσουν το λαό από το να προστατεύσει το Σύνταγμά του, όπως αυτό ορίζει με βάσει το ακροτελεύτιο άρθρο του, ώστε να αποτρέψει το ξεπούλημα της χώρας.
Διαφορετικά ο κάθε αστυνομικός προσωπικά θα φέρει ακέραια την ευθύνη της στάσης του και θα υποστεί τις συνέπειες των πράξεών του, όπως ακριβώς και οι πολιτικοί εντολείς του, που έχουν παραδώσει τη χώρα σε ξένα κέντρα εξουσίας με δανειακές συμβάσεις, μνημόνια και μεσοπρόθεσμα.
Είναι μια τελευταία μεγάλη ευκαιρία για την Αστυνομία και τους αστυνομικούς και ελπίζουμε πολλοί από αυτούς να πράξουν κατά συνείδηση και να περάσουν με την πλευρά του λαού».

Όσο η αντιπροσωπεία βρίσκονταν εντός του αστυνομικού μεγάρου, ομάδα αγανακτισμένων παρέμενε στην απέναντι πλευρά της εισόδου κρατώντας το πανό-σύμβολο των αγανακτισμένων που γράφει «Τώρα μιλάει η Πλατεία».

Πάντως πρέπει να τονιστεί ότι την ίδια στιγμή η Αστυνομία της Πάτρας τηρούσε διακριτική στάση έναντι των απεργών, σε αντίθεση με την Αθήνα όπου ενεπλάκη σε συγκρούσεις. 

 Διαμαρτύρονται ειρηνικά έξω από την Αστυνομική Δ/νση Αχαΐας.

Και οι αστυνομικοί πλήττονται από το Μνημόνιο 2, άρα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: