ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Αριστοφανικού τύπου νεανική διαμαρτυρία υπό τους ήχους τυμπάνων

Ζοφερό το μέλλον τους γιατί αυτό επέλεξαν οι μεγάλοι.
ΔΕΙΤΕ τα τρία αποκλειστικά ερασιτεχνικά βίντεο.

Και αυτή την Κυριακή 19-6-2011 στην «πλατεία των αγανακτισμένων» της Πάτρας έδωσε παρών η νέα γενιά

Με συλλογή υπογραφών που θα αποσταλούν προσωπικά στους τοπικούς βουλευτές Αχαΐας της κυβέρνησης και τον Αχαιό υφυπουργό Άμυνας, από τους οποίους ζητούν να μην υπογράψουν το Μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα δανεισμού, γνωστότερο ως «Μνημόνιο 2», συνεχίστηκαν και αυτή την Κυριακή 19-6-2011, οι διαμαρτυρίες της «πλατείας των αγανακτισμένων» (πλατεία Γεωργίου Α΄) στην Πάτρα.
Έτσι κλιμακώνοντας τον αγώνα κατά του Μνημονίου και δίνοντας απάντηση στην νεοφτιασιδωμένη κυβέρνηση-ανδρίκελο του μνημονιακού ΠΑΣΟΚ, δικαστικός κλητήρας είναι πολύ πιθανό εντός της εβδομάδος να τους επισκεφθεί έναν-έναν και να τους παραδώσει το σχετικό εξώδικο, με το οποίο θα τους επισημαίνεται ο ενδεχόμενος κίνδυνος μελλοντικώς να κληθούν σε απολογία για το ανουσιούργημα που θα διαπράξουν εφόσον ψηφίσουν το «Μνημόνιο 2».
Θα εφιστάται η προσοχή τους ότι η ψήφισή του σημαίνει πως θα δέσει χειροπόδαρα τη χώρα και θα «θάψει» το μέλλον της νέας γενιάς, καθώς για τα επόμενα τριάντα χρόνια θα ζήσει ζοφερό μέλλον της. Η ανεργία, που είναι αποτέλεσμα της υποδούλωσης της Οικονομίας με την υποθήκευσή της στους Δανειστές, η οποία ανεργία τώρα τρέχει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς, θα ρημάξει τα νοικοκυριά και θα καταργήσει κάθε προοπτική ανάπτυξης.
Ο υποτίθεται δυσαρεστημένος μέχρι πριν δυο εβδομάδες από την πολιτική του Γ. Παπανδρέου και τώρα υπουργοποιηθείς Κ. Σπηλιόπουλος, ο νεοεκλεγείς τέως δήμαρχος Καλαβρύτων Θαν. Παπαδόπουλος, η άρτι εισελθούσα στη Βουλή Μαρία Κυριακοπούλου και ο Ανδρέας Τριανταφυλόπουλος θα βρεθούν προ διλλήματος και θα κληθούν να επιλέξουν. Ή θα υψώσουν το ανάστημά τους αντιτάσσοντας βροντερό όχι σε ένα σχέδιο ξεπουλήματος των πλουτοπαραγωγικών πόρων της Ελλάδας μας – των τωρινών και όποιων βρεθούν μελλοντικώς – που θα σημαίνει υποδούλωση της χώρας μας και στη γλώσσα των συνταγματολόγων αυτό συνιστά «Υποψία για Εσχάτη Προδοσία» ή θα υποκύψουν και θα γραφτούν στα κατάστιχα της Ιστορίας με τα μελανότερα χρώματα.

Η συλλογή υπογραφή καταδίκης του Μνημονίου συνεχιζόταν μέχρι αργά.

Το αμάξωμα του βαν των αγανακτισμένων μιλά μόνο του.

Οι διαθέσεις της νέας γενιάς, της οποίας θα υποθηκεύσουν το μέλλον, φάνηκαν και πάλι στην «πλατεία των αγανακτισμένων» την Κυριακή 19-6-2011, μα δεν φάνηκε ούτε ένας Αχαιός βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, εκπρόσωπος της κυβέρνησης να δηλώσει αγανακτισμένος, όπως προ ημερών, αυτογελοιοποιηθείς, δήλωνε ο Πρωθυπουργός!
Οι αριστοφανικοί διάλογοι σε ευθύ παραλληλισμό με την σημερινή  οικονομική πολιτική, είναι χαρακτηριστικοί: «Οεεε, εοοο, τα αρχ….α μας θα πάρετε δεν έχουμε ευρώ» διακωμωδούσε την κυβέρνηση η νέα γενιά υπό τους ήχους τυμπάνων.
Της… περιποιήσεως, όμως, δεν μπορούσε να μην τύχει και ο Γ. Παπανδρέου από τους νέους, που σε μουσικό ρυθμό «γιούπι γιάι, γιούπι για» του τραγουδούσαν με συνοδεία μουσικών οργάνων:

«Πως τα φέρνει η πουτάνα η ζωή,
πως τα φέρνει η πουτάνα η ζωή,  
άλλοι πάνε από δω, άλλοι πάνε από κει
κι ο Γιωργάκης τελικά στη φυλακή».

  Τα αναγραφόμενα είναι εκδηλωτικά  της απελπισίας των νοικοκυριών.           

Δεν υπάρχουν σχόλια: