ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Σήμερα το απόγευμα στις 7 όλοι οι πατρινοί στην Πλατεία Γεωργίου

Η "Κυβέρνηση" πάλι μας κοροϊδεύει


Για μην περάσει το Μεσοπρόθεσμο Μνημόνιο


Φωτογραφία Αρχείου από την διαμαρτυρία της 15-6-11.


Ο επί πεντάωρο παραιτηθείς, στις 15-6-2001, Πρωθυπουργός είχε δηλώσει στη Βουλή προ ημερών ότι έχουν δίκιο οι αγανακτισμένοι που συγκεντρώνονται στις πλατείες της χώρας απαιτώντας από την Τρόικα καλύτερη αντιμετώπιση. "Τους καταλαβαίνω" είχε πει και "εάν μπορούσα θα ήμουν κι εγώ στην πλατεία"! 
Ε, λοιπόν μετά την εξασφάλιση της υποταγής των βουλευτών του, στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του, υποθέτω ότι θα του μένει χρόνος να εκφράσει τα ρηξικέλευθρα αισθήματά του, προσερχόμενος στην Πλατεία. 
Στη  "παρέλαση" προ των τηλεοπτικών μαρκουτσιών όλοι οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, υπουργοί και μη, αισθάνθηκαν την ανάγκη να τονίσουν πόσο κίνδυνος υπάρχει για τη Δημοκρατία μας εάν πάμε τώρα σε εκλογές και φυσικά χάσουν τη θεσούλα τους!
Έκλιναν σε όλους τους χρόνους και τις κλίσεις τα ρήματα μετανοώ της ελληνικής, os mboulntou efenti της τουρκικής, για σερ της εγγλέζικης και όλα όσα στις διεθνείς γλώσσες παραπέμπουν στην υποταγή.. Για το καλό μας βέβαια και με την ευκαιρία για το βόλεμα το δικό τους. ΗΑχαΐα δεν έχουμε παράπονο εκπροσωπήθηκε επαξίως από τον επαναστάτη (μπρρρρ!) Σπηλιόπουλο που προ ημερών διέρρεε ότι είναι δυσαρεστημένος από τον Πρωθυπουργό. Τώρα που έγινε υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, ας μην είμαστε και αχάριστοι!
Τέλος πάντων αφού ο κ. Παπανδρέου ξεπέρασε με ευκολία κι αυτό,ας μας κάνει τη χάρη να συνδιαμαρτυρηθούμε σήμερα το απόγευμα στην "Πλατεία των Αγανακτισμένων" της Πάτρας. Αν δεν διευκολύνεται μπορεί να στείλει αντί αυτού κάποιον άλλον στη νθέση του. Αλλά μονάχα να είναι πολύ-πολύ "αγανακτισμένος"! 
Όπως για παράδειγμα ο Αχαιός βουλευτής του Κ. Σπηλιόπουλος που από την αγανάκτησή του δέχτηκε και έγινε υφυπουργός στην κυβέρνηση των ανδρίκελων, που έφτιαξε μέχρι να πάει στις εκλογές το Φθινόπωρο.
Το κάλεσμα της Πλατείας είναι για τις 7 το απόγευμα. Κι όπως γράφει η σχετική πρόσκληση, που μοιράστηκε την Παρασκευή σε όλη την Πάτρα και τα νεανικά στέκια των ανέργων, είναι η  

"ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ για να φύγουν τώρα οι βουλευτές των Μνημονίων και η Τρόικα"!

Δεν υπάρχουν σχόλια: