ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Και αυτή την Κυριακή 12-6-11, οι αγανακτισμένοι έδωσαν "Παρών"

 
Δείτε το ερασιτεχνικό βίντεο. Σε πρώτο πλάνο ο γραμμ. της Ν.Ε. Αχαΐας του ΣΥΝ Κώστας Σπαρτινός, με άλλα στελέχη του κόμματος, παρά την... απαγόρευση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, να μετέχουν στις διαμαρτυρίες οι ΣΥΡΙΖίτες!

Συζήτησαν για την συμμετοχή τους στην απεργία της 15-6-11

 Επιμένουν οι αγανακτισμένοι πολίτες. Και αυτή την Κυριακή 12-6-11, κάποιοι δεν πήγαν εκτός Πατρών να γιορτάσουν το τριήμερο Αγ. Τριάδας - Αγ. Πνεύματος, θρησκευτική γιορτή με βαθιές ρίζες στην ψυχή του Έλληνα. 
Τα οικονομικά μέτρα και η κρίση που χτυπούν το βαλάντιο του καθημερινού πολίτη, του ανθρώπου της διπλανής μας πόρτας, έχουν στρέψει τον κόσμο σε μοφές αναψυχής που λίγο απέχουν από αυτές των εποχών που όλοι νομίζαμε ότι παρήλθαν οριστικά. Στα καταστήματα αναψυχής και εστίασης καταγράφεται ιστορικό ρεκόρ οικονομικής καθίζησης, ενώ ανακαλύπτουν ξανά οι πληττόμενοι πολίτες την οικιακή διασκέδαση, με φίλους και συγγενείς και με συντροφιά την τηλεόραση ή το CD.

 Δείτε το ερασιτεχνικό βίντεο

Όσοι θέλησαν να ξεφύγουν από τον κανόνα της κατ΄ έτος συνηθισμένης θρησκευτικής εξόδου στα χωριά τους, που βρίσκονται λίγο έξω από την Πάτρα, πήγαν στην πλατεία Γεωργίου της Πάτρας, για να συμβρεθούν με όσους συμπάσχουν οικονομικώς. Εκεί είχαν να διαλέξουν μεταξύ παράστασης Καραγκιόζη και συζήτησης για την πανελλαδική απεργία της ερχομένης Τετάρτης 15-6-11 που έχουν κηρύξει από κοινού η ΓΣΕΕ με την ΑΔΕΔΥ και με σκοπό την αποτροπή των κυβερνητικών μέτρων περί του 2ου Μνημονίου, που προβλέπει καταιγίδα αντιλαϊκών μέτρων και θηλιά στο λαιμό των πολιτών για τα επόμενα 30 χρόνια.

 Ποιητική και φιλοσοφική διάθεση των αγανακτισμένων πολιτών αναδεικνύεται μέσα από το κίνημα των αγανακτισμένων, που απορρίπτει την ξύλινη γλώσσα των κομματικών αγκιτατόρων.

Και πάντως, όταν πρόκειται να εκφρασθεί ξέρει τον τρόπο να διακωμωδήσει τους κυβερνητικούς εντός (Πάγκαλος) και εκτός (Μέρκελ) Ελλάδος.   

Ο μπερντές είναι έτοιμος να διασκεδάσει τους λιλιπούτειους φίλους των αγανακτισμένων της πλατείας Γεωργίου Πάτρας. Το στιγμιότυπο είναι τραβηγμένο με ερασιτεχνική μηχανή, πολύ πριν την έναρξη της παράστασης.
 Διευκρινίζεται ότι κατόπιν πληροφοριών του παρόντος blog, ανακοινώνεται ότι το ΠΑΜΕ, που κατ' εθιμικόν δίκαιον σε τέτοιες απεργιακές ημέρες καταλάμβανε την πλατεία Γεωργίου,  σήμερα "πλατεία των αγανακτισμένων'', δεν θα πραγματοποιήσει την απεργιακή του συγκέντρωση σε αυτήν και θα καταλάβει την πλατεία Τριών Συμμάχων. Οι δε συγκεντρωμένοι προ του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πατρών, στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης, μόλις τελειώσουν την απεργιακή τους συγκέντρωση και πορεία, θα καταλήξουν στην πλατεία των αγανακτισμένων προς ενίσχυση.  

 Δείτε το ερασιτεχνικό βίντεο



Δεν υπάρχουν σχόλια: