ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

Ετοίμαζαν γαλακτοκομικά και ζαρζαβατικά για τον Πάγκαλο στο Δίστομο

Είναι γνωστό ότι ο κύριος... Πάγκακος δεν είναι φαν των γαλακτοκομικών - πρόσφατη η οδυνειρή εμπειρία του  - και γιαυτό προτίμησε το κλεινόν άστυ.

 Αλλά, επειδή τα απεχθάνεται δεν παρέστη

Ματαίωσε την επίσκεψή του ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κ. Θ. Πάγκαλος στο Δίστομο όπου επρόκειτο να συμμετάσχει την Παρασκευή 10-6-11, στις επετειακές εκδηλώσεις του Ολοκαυτώματος από τους Ναζί.

Ο κ. Πάγκαλος βρισκόταν το πρωί της Παρασκευής στη Βουλή, όπου ο πρωθυπουργός απαντούσε σε ερωτήσεις των Α. Τσίπρα και Γ. Καρατζαφέρη, αλλά σύμφωνα με το newpost. gr αιτία της ματαίωσης της επίσκεψης είναι ίσως τα φέιγ βολάν που κυκλοφόρησαν πριν λίγες ημέρες στην περιοχή, με απειλητικό περιεχόμενο για τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης.

Τα φέιγ βολάν έγραφαν: «Παρακαλείσθε να κρατήσετε τα γιαουρτάκια, τα αυγά και τις ντομάτες εκτός ψυγείου ώστε να είναι ζεστά προκειμένου την Παρασκευή να τα φάμε μαζί με τον κύριο Πάγκαλο»!

Πηγή madata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: