ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

Ο Μανώλης Γλέζος στην πλατεία Γεωργίου Πάτρας αύριο Δευτέρα

Ο αγωνιστής σε πρόσφατο στιγμιότυπο όταν τα ΜΑΤ τον... κέρασαν χημικά
Μπορεί να μην κατάφερε το κίνημα της Πλατείας να φέρει στην Πάτρα ως ομιλητή τον συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη, λόγω της ανάληψης πολλών υποχρεώσεών σε άλλους νομούς, κάτι που πάσχιζε εδώ και καιρό, πλην όμως μπόρεσε να καλέσει τον αειθαλή αγωνιστή Μ. Γλέζο, ο οποίος ερχόμενος στην πόλη μας - με την οποία έχει αναπτύξει ιδιαίτερους θεσμούς - θα επιβεβαιώσει την κραταιά άποψη ότι είναι πανταχού παρών. Θέμα της ομιλίας του, τι άλλο, το Μνημόνιο 2.
Την εκδήλωση, με ομιλητή τον αγωνιστή της Αριστεράς, Μανώλη Γλέζο, διοργανώνει αύριο, Δευτέρα, 27 Ιουνίου, η Λαϊκή Συνέλευση της πλατείας Γεωργίου, σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει το πατραϊκό πορτάλ "attacktv". Η εκδήλωση, με θέμα "Οι Πλατείες ζητούν άμεση δημοκρατία", θα πραγματοποιηθεί στις 8 μ.μ. στην πλατεία Γεωργίου. 
Με την ευκαιρία το gzmosxos.blogspot.com αφιερώνει το παρακάτω άρθρο της Έλενας Πατρίκιου, από την "ΑΥΓΗ της Κυριακής" 26-6-2011, που σχολιάζει τα συζητούμενα περί άμεσης δημοκρατίας, πείραμα που στις ημέρες μας εφάρμοσε ο Μανώλης Γλέζος στην Απείρανθο της Νάξου  ως εκλεγμένος αυτοδιοικητικός άρχοντας.
(Διαβάστε το επόμενο άρθρο).

Δεν υπάρχουν σχόλια: