ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 2 Αυγούστου 2024

Με 14-13 πέρασε η θέση του καθεστώτος Μητσοτάκη


 

Οι παρακολούθηση της μισής Ελλάδας από ΚΥΠ και το παράνομο λογισμικό Predator είναι νόμιμες, αποφάσισαν οι βουλευτές της ΝΔ!

 

Συζητήθηκε σήμερα στην Επιτροπή της  Βουλής το αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ και των άλλων τεσσάρων κομμάτων του δημοκρατικού τόξου, (ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, Πλεύση Ελευθερίας, Νε.Αρ.) που το στηρίζουν, για την υπόθεση των υποκλοπών, αλλά με απουσία δυστυχώς, των εισαγγελέων Ζήση και Αδειλίνη, που κλήθηκαν, αλλά δεν παρίστανται να εξηγήσουν πως βγήκε αυτό το πόρισμα, αφού τους συγκοντάρει ο αρχηγός των παρακολουθήσεων, ο Κυρ. Μητσοτάκης, που διάγει τον Αύγουστο του ξεπλύματος των σκανδάλων του!

Με το αίτημα των πέντε συντάχθηκε και η Ελληνική Λύση του Κυρ.  Βελλόπουλου, όπως ανακοινώθηκε. Στην εξέλιξη της συζήτησης υπήρξε έντονη αντιπαράθεση των κυβερνητικών με τους βουλευτές της αντιπολίτευσης και στο τέλος κατά την ψηφοφορία των μελών της Επιτροπής, οι κυβερνητικοί βουλευτές υπερίσχυσαν όπως ήταν επόμενο, αφού 14 από τους 27 συνιστούν την πλειοψηφία.

Κι έτσι η μειοψηφία μειοψήφισε με 13 ψήφους, αλλά ανέδειξε το θέμα των υποκλοπών και την κυβερνητική πρακτική που γίνεται όλο και περισσότερο καθεστωτική, απαξιώνοντας την Δημοκρατία!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

·        Υποκλοπές: Όλα μέλι-γάλα, αλλά αρνούνται να πάνε στη Βουλή...

·        Υποκλοπές: «Κρύβουν» την ηγεσία του Άρειου Πάγου

·        Γιώργος Κύρτσος: Έχουμε μία κυβέρνηση-καθεστώς

·  Ξανθόπουλος στον ΣΚΑΪ για τις υποκλοπές: Οι υπεύθυ...

·  Σωκράτης Φάμελος: Στίγμα στην Ελληνική Δημοκρατία!

·  «Η Βουλή οφείλει να πληροφορηθεί τι έχει συμβεί»

·        Αντιπολίτευση: Κοινό μέτωπο για υποκλοπές και Αδειλίνη...

Δεν υπάρχουν σχόλια: