ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2023

Το Istolologio G. Mosxou σας εύχεται ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

  

Το Istologio G. Mosxou και ο διαχειριστής του εύχoνται ολόψυχα Χρόνια Πολλά κι ευτυχισμένα στις οικογένειές μας

Και για το 2024 που έρχεται προτείνει είσοδο στο σπιτικό μας, με ποδαρικό το αριστερό!

Για να σπάσει η γκίνια η πολιτική που μας χτύπησε αδόκητα και να πάρει τα πάνω της η Αριστερά, που είναι η ελπίδα για το αύριο του τόπου μας, μέσα από την συνεργασία των δημοκρατικών και προοδευτικών αριστερών δυνάμεων, σε κάθε τομέα της ζωής. 

Η φωτογραφίες που ποστάρει το Istologio G. Mosxou, είναι τραβηγμένες από το κέντρο του Αιγαίου, όπου δεσπόζει η γραφική νήσος Σαντορίνη, στην οποία βρέθηκε για οικογενειακούς λόγους, τις ημέρες των χριστουγέννων, ο διαχειριστής. Της οποίας νήσου η πρωτεύσα, τα Φηρά, φέτος δεν ένιωσε την θέρμη των χριστουγεννιάτικων γιορτών με την αναγκαία φροντίδα του Δήμου Θήρας. Ούτε μία γιρλάντα χριστουγεννιάτικη δεν έβαλε φέτος στο κέντρο της ο απερχόμενος δήμαρχος Αντ. Σιγάλας.

Οι κακιές γλώσσες λένε ότι ''τυλίχθηκε'' στα μαύρα πανιά, σαν τον Αιγαία, επειδή ήρθε τρίτος με 21.6% κι έχασε τις εκλογές από τον Νίκο Ζώρζο, με 44.5%, εκλεγμένον από την πρώτη Κυριακή. Μόνο στα νερά του Αιγαίου από την Καλντέρα δεν έπεσε, ο κ. Σιγάλας από τον καημό του, σαν τον μυθικό βασιλιά της Αθήνας!

Κι αφού δεν μερίμνησε το αρχοντολόι του κ. Σιγάλα, για να ομορφύνουν οι γιορτινές μέρες, την εργασία την ανέλαβαν οι ψαράδες στο ψαροχώρι του Μονόλιθου της Θήρας. Και με έξοδά τους έστησαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο με τον καλοκάγαθο γέροντα των ημερών, με την παρέα του, να ανατενίζουν τα αφρισμένα κύματα και να ζεσταίνονται οι ψυχές των... εραστών του πελάγους, την ώρα που ακόμη και τα ψαροκάικα ψάχνουν για απάνεμο λιμάνι, μέρες γιορτινές που περνάμε!


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: