ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2023

Κτηματολόγιο με υποστελέχωση και διοικήσεις ημετέρων!

 

Γ. Πούλου: Η κυβέρνηση νομοθετεί με συνοπτικές διαδικασίες σαν να βρισκόμαστε ακόμη στην πανδημία – Κτηματολόγιο με εκκρεμότητες!

Ομιλία του βουλευτή Βοιωτίας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και Τομεάρχη Εσωτερικών της ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ'

Στην ομιλία μου στην Ολομέλεια της Βουλής για το νομοσχέδιο του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης για το Κτηματολόγιο υπογράμμισα την απαξίωση της δημοκρατικής λειτουργίας της Βουλής, στην οποία έχει οδηγήσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη αφού βολεύεται από τις συνοπτικές διαδικασίες νομοθέτησης.

Είναι ευθύνη όλων των κομμάτων της αντιπολίτευσης να προασπίσουμε τη δημοκρατική λειτουργία της Βουλής και να αντιδράσουμε πλέον συλλογικά και δυναμικά.

Στην παρέμβασή μου αναφέρθηκα, επίσης, στο Νόμο της Πολιτικής Προστασίας που ψηφίστηκε την Παρασκευή και στον οποίο για μία ακόμα φορά η κυβέρνηση αντιμετωπίζει τους Δήμους ως «χρήσιμους υπεύθυνους» όταν αποτυγχάνει να προστατεύει τους πολίτες.

Στις διατάξεις για το Κτηματολόγιο υπερψηφίσαμε κάποιες διατάξεις που απλοποιούν τις γραφειοκρατικές διαδικασίες και θα είναι επ΄ ωφελεία των πολιτών, αλλά αναδείξαμε τις ευθύνες της κυβέρνησης για τις μεγάλες καθυστερήσεις και την αποδυνάμωση των περιφερειακών γραφείων.

Ως ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία προτείνουμε τη διαλειτουργική σύνδεση μεταξύ των στοιχείων της ΑΑΔΕ, των Δήμων και του Κτηματολογίου για να ολοκληρωθεί επιτέλους η κτηματογράφηση και να σταματήσει η ταλαιπωρία των πολιτών!

 

Γ. Πούλου: Η κυβέρνηση νομοθετεί με συνοπτικές διαδικασίες σαν να βρισκόμαστε ακόμη στην πανδημία – Κτηματολόγιο με εκκρεμότητες και διοικήσεις ημετέρων!

Δεν υπάρχουν σχόλια: