ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2023

Διάβασαν τα ονόματα των νεκρών και άφησαν φανάρια στον ουρανό

τεμπη
ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI

Σε κλίμα συγκίνησης ολοκληρώθηκε η μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το έγκλημα των Τεμπών, έξω από τη Βουλή το απόγευμα της Τρίτης (12/12) με δεκάδες συλλόγους και φορείς να ανταποκρίνονται στο κάλεσμα του Συλλόγου Πληγέντων Δυστυχήματος Τεμπών.

«Μαμά κοιμήσου. Θα αργήσω να φτάσω… Πάρε με όταν φτάσεις… Θα περιμένω. Δεν έφτασε ποτέ» και «Παραδώστε την ασυλία σας. Αφού τα έχετε κάνει όλα σωστά τι φοβάστε;» μεταξύ άλλων στα πανό, με τους συγγενείς και φίλους των ανθρώπων που χάθηκαν να απαιτούν να μην συγκαλυφθεί το έγκλημα.

Πλήθος κόσμου άφησε ένα  λουλούδι στη μνήμη των 57 νεκρών, με κεράκια να έχουν τοποθετηθεί κάτω από τις φωτογραφίες θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας. 

Ο Σύλλογος Πληγέντων κάλεσε σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Συντάγματος για την απαξίωση -όπως τονίζει- «που υφίσταται, εδώ και εννέα μήνες, το στυγερό έγκλημα της δολοφονίας των Τεμπών, από όλους τους φορείς».

«Στο τόσο αυταπόδειχτο έγκλημα, στο τόσο ομολογημένο έγκλημα, η απαξίωση του συμβάντος που συγκλόνισε την Ελλάδα και των ποινικών ευθυνών που παραμένουν ακόμα χαμηλά και σε κατηγορητήριο και σε πρόσωπα, σημαίνει ένα πράγμα: Συγκάλυψη» υπογραμμίζει στο σχετικό κάλεσμα ο Σύλλογος.

Κόλαφοςτου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κατά της Κυβέρνησης

Κόλαφος η ανακοίνωση του προεδρείου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τους χειρισμούς της κυβέρνησης Μητσοτάκη αναφορικά με την απόδοση ευθυνών για το έγκλημα των Τεμπών.

Στην ανακοίνωσή σχετικά που εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με την ποινική δίωξη κατά 23 μη πολιτικών προσώπων που άσκησε η Ευρωπαϊκή Εισαγγελική Αρχή για το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη και τον τρόπο με τον οποίο εκτελέστηκε η σύμβαση 717/14, το προεδρείο της ΚΟ του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σημειώνει μεταξύ άλλων ότι «η Ελληνική Εισαγγελική Αρχή είχε θέσει την δικογραφία στο Αρχείο» και πως «όταν αρχές του καλοκαιριού διαπίστωσε την ύπαρξη ενδείξεων κακουργηματικής απιστίας του κ. Καραμανλή, έστειλε την δικογραφία στην Ελληνική Βουλή».

 

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τα Τέμπη έξω από την Βουλή
ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τα Τέμπη έξω από την Βουλή
ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: