ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2023

Κ. Αρβανίτης: Όχι στην άρση του geo-blocking για τα οπτικοακουστικά μέσα

Κ. Αρβανίτης: Όχι στην άρση του geo-blocking για τα οπτικοακουστικά μέσα



Δήλωση του Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ / The Left για την επικείμενη ψηφοφορία στην Ολομέλεια σχετικά με την άρση του γεωγραφικού περιορισμού για τα οπτικοακουστικά μέσα

«Αύριο στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ψηφίζεται έκθεση στην οποία υπογραμμίζεται η ανάγκη επαναξιολόγησης των κανόνων της ΕΕ για τον γεωγραφικό αποκλεισμό.

Πρόκειται για την άρση του γεωγραφικού αποκλεισμού (geo-blocking) και στα οπτικοακουστικά μέσα.

Ο αποκλεισμός αυτός αποτελεί θεμελιώδη λίθο στο οικοδόμημα του ευρωπαϊκού οπτικοακουστικού τομέα που εδράζεται στην αρχή της χρηματοδότησης, αδειοδότησης και εκμετάλλευσης έργων ανά περιοχή, ανά χρονική περίοδο, και ανά μεμονωμένο μέσο.

Είμαι αντίθετος στην άρση του γεωγραφικού αποκλεισμού για τον οπτικοακουστικό τομέα.

Η κατάργηση αυτής της αρχής θα σήμαινε ότι εκατοντάδες μεσαίες ή μικρές επιχειρήσεις θα πάψουν να υπάρχουν και χιλιάδες εργαζόμενοι στον δημιουργικό τομέα θα χάσουν τη δουλειά τους.

Για άλλη μια φορά κερδισμένες θα είναι οι μεγάλες διεθνείς πλατφόρμες streaming.

Γι` αυτό, λέμε όχι στην άρση του geo-blocking για τα οπτικοακουστικά μέσα!».​

Δεν υπάρχουν σχόλια: