ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2023

ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ: Ας ασχοληθούν πρώτα με τον Σαμαρά

Λιχουδιές στον... κύριο Πίνατ, τον σκύλο του Μαξίμου, για να βγει στα σκαλοπάτια και να υποδεχθεί τον Ερντογάν. Εικονίζεται ανάμεσα στα πόδια του Πρωθυπουργού της Ελλάδας και του Προέδρου της Τουρκίας. Αυτή θα μπορούσε να εκληφθεί και ως σκυλοπολιτική μεταξύ των τριών!
 

Πρόβλημα του Μητσοτάκη οι ύβρεις Ρωμανού κατά Κασσελάκη

 Απάντηση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο Γραφείο Τύπου της ΝΔ:

«Οι προσβολές και οι ύβρεις του κ. Ρωμανού στο πρόσωπο του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης είναι πρόβλημα του κ. Μητσοτάκη.

Κατά τα άλλα, θα προτρέπαμε τη ΝΔ να ασχοληθεί πρώτα με τον κ. Σαμαρά και τις ακροδεξιές συνιστώσες στο εσωτερικό της, που δεν επιτρέπουν στην κυβέρνηση να έχει μια ενιαία, συγκροτημένη στρατηγική για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις».

Ο Ρωμανός έδειξε Πολάκη ως καθοδηγητή του Κασσελάκη

Νωρίτερα, κατά του Στεφ. Κασελάκη στράφηκε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Ν. Ρωμανός, ο οποίος χαρακτήρισε ανερμάτιστα όσα δήλωσε χθεςο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στο σχόλιό του για την επίσκεψη Ερντογάν στην Αθήνα.

«Δεν έχει νόημα να απαντήσει κανείς στα όσα ανερμάτιστα είπε χθες ο κ. Κασσελάκης. Αλλά, ο τρόπος που σχολίασε την επίσκεψη Ερντογάν, 5 ημέρες μετά, δείχνει ότι εκτός από υποβολέα τον κ. Πολάκη έχει και έντονες επιρροές από τους παλιούς συνοδοιπόρους του ΣΥΡΙΖΑ, τους ΑΝΕΛ του Π. Καμμένου», αναφέρει σε δήλωσή του ο κ. Ρωμανός.

Τι δήλωσε ο Στέφανος Κασσελάκης

Ερωτώμενος για την υποδοχή του προέδρου Ερντογάν από την κυβέρνηση και τα όσα συζητήθηκαν και συμφωνήθηκαν, ο κ. Κασσελάκης απάντησε:

«Αυτό είναι στην κρίση του καθενός και της καθεμιάς από εμάς. Η άποψή μου είναι ότι εξωτερική πολιτική δεν κάνεις με λιχουδιές στον Πίνατ και με υποκλίσεις στον Ερντογάν.

«Η έρευνα για ΕΥΠ και Predator είναι μια έρευνα η οποία ίσως να καταλήξει κάπου, ίσως να μην καταλήξει κάπου στο κράτος στο οποίο ζούμε. Και θα ήθελα να σας πω πάνω σε αυτό, όπως έχω πει και στον κύριο Μητσοτάκη τον ίδιο, ότι έχει δικαίωμα από τον νόμο να προβεί σε άρση του απορρήτου των στελεχών της ΕΥΠ που ήταν υπό τη δικιά του εποπτεία, ήταν ο πολιτικός προϊστάμενός τους. Μου είπε στο γραφείο του στη Βουλή, μου είπε ότι δε θέλει να εμπλακεί στη Δικαιοσύνη. Του λέω δεν πρόκειται για εμπλοκή, πρόκειται για απεμπλοκή και ότι λες προχώρα δικαιοσύνη στο έργο σου. 

Κι επίσης καλό θα ήταν και ο κ. Ανδρουλάκης να έκανε μήνυση εναντίον του κυρίου Μητσοτάκη και των διοικητών της ΕΥΠ από τη στιγμή που ξέρει ότι τον παρακολουθούσανε. Να μάθουμε κι από εκεί τι γίνεται» είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο Στέφανος Κασσελάκης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: