ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2023

Συλλυπητήριο μήνυμα για την απώλεια του Κ. Νεστορίδη


Του τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

«Το τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αποτίει φόρο τιμής στον αποβιώσαντα θρύλο του ποδοσφαίρου Κώστα Νεστορίδη.

Ο Νεστορίδης τίμησε με την αγωνιστικότητα του ομάδες όπως η Καλλιθέα, το Μοσχάτο, ο Πανιώνιος, η ΑΕΚ , ο Βύζαντας Μεγάρων, ο Αίαντα Σαλαμίνας ,αλλά και την Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου. Υπηρέτησε το άθλημα του λαού σε εποχές που η ομορφιά του ποδοσφαίρου ένωνε τους ανθρώπους.

Ξεκίνησε την καριέρα του μικρό παιδί, «προσφυγάκι», όπως αποκαλούσε τον εαυτό του σχεδόν μέσα στην Κατοχή και αναδείχθηκε μετά από αυτήν, με την «μπάλα» να τον βοηθά να επιβιώσει. «Οι Πόντιοι ήταν πάντα δουλευταράδες», έτσι και «οι γονείς μου» έλεγε, οι οποίοι και τον έστειλαν στην ΑΕΚ , όταν έφτασαν στην Καλλιθέα και πάσχιζαν για τη ζωή ως μεροκαματιάρηδες. Μαζί με άλλους, έγινε θρύλος και πρότυπο σε μια Ελλάδα που προσπαθούσε να δώσει ελπίδα στα νιάτα της.

Εμείς ως ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σήμερα που ο αθλητισμός και το ποδόσφαιρο βάλλονται από την οπαδική βία, θα συνεισφέρουμε με όλες τις δυνάμεις και τις προτάσεις μας, ώστε ν’ αποκτήσουν ξανά την αξία άμιλλας και του υγιούς ανταγωνισμού.

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του».​

Δεν υπάρχουν σχόλια: