ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2023

Επιστρέφουν οι διαιτητές με τη σφυρίχτρα στο στήθος

134338061.png

 


Η 14η αγωνιστική θα διεξαχθεί κανονικά μετά την απειλή της ΕΠΟ για έξοδο από τα γήπεδα, σε περίπτωση που επέμεναν στην αποχή τους!

Οι διαιτητές αποφάσισαν να θέσουν σε αναστολή την ανακωχή τους και να μη δηλώσουν κώλυμα για τα παιχνίδια που ορίστηκαν για τη 14η αγωνιστική.

Η δράση της Super League πρόκειται να επιστρέφει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (16-17/12) μετά την απειλή της ΕΠΟ για έξοδο από τα γήπεδα, σε περίπτωση που επέμεναν στην αποχή τους!

Υπενθυμίζεται ότι την προηγούμενη εβδομάδα δεν διεξήχθησαν παιχνίδια, καθώς οι διαιτητές αποφάσισαν ομόφωνα να απέχουν μετά τις απειλές που δέχθηκε ο διαιτητής Αναστάσιος Παπαπέτρος μετά το παιχνίδι στον Βόλο ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την τοπική ομάδα. Είχε προηγηθεί η επίθεση με εμπρηστικό μηχανισμό στην επιχείρηση του διαιτητή Ανδρέα Γκάμαρη.

Οι απειλές προς τον Αν. Παπαπέτρου θεωρούν ότι ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Ένα... ποτήρι που είναι στα όρια να ξεχειλίσει εδώ και πολλά πολλά χρόνια, καθώς η ελληνική διαιτησία έχει πληγεί ποικιλοτρόπως από το «παρακράτος» που παραμένει σε πρωταγωνιστικό ρόλο στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: