ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2023

Θα κάνω ό,τι μπορώ για να είμαι αντάξιος της εμπιστοσύνης σας

ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ για να ακούσετε το μήνυμα Κασσελάκη  από τις ΗΠΑ https://www.facebook.com/watch/?v=918857973126210


«Θα κάνω ό,τι μπορώ για να είμαι αντάξιος της εμπιστοσύνης σας» είναι το μήνυμα που στέλνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης, με αφορμή τον ερχομό του νέου έτους.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία δημοσίευσε ένα γιορτινό βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στο οποίο τον βλέπουμε μαζί με ανιψάκια του και τον σύζυγό του Τάιλερ Μάκμπεθ. Ο Στέφανος Κασσελάξης στέλνει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε όσους τους ευχήθηκαν για την ονομαστική του εορτή, αλλά και τις ευχές του για την Πρωτοχρονιά.

«Δεν ξέρω τι έχω κάνει να δικαιούμαι τόσο αγάπη, αλλά να είστε καλά και θα κάνω ό,τι μπορώ για να είμαι αντάξιος της εμπιστοσύνης σας. Καλή Χρονιά» λέει μεταξύ άλλων στο βίντεο ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ο Στέφανος Κασσελάκης, ο Τάιλερ Μάκμπεθ και παιδιά 

Δεν υπάρχουν σχόλια: