ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023

Κασσελάκης στην εκδήλωση της Ν.Ε. Aχαΐας ΣΥΡΙΖΑ

  

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι δυνατός, ζωντανός και πάει μπροστά. Πάμε να υπηρετήσουμε την κοινωνία. Αυτές είναι οι αξίες της Αριστεράς» τόνισε μεταξύ άλλων από την Πάτρα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος τοποθετήθηκε στην διευρυμένη συνεδρίαση της ΝΕ Αχαΐας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Όπως μετέδωσε το Στο Κόκκινο 105,5, ο Στέφανος Κασσελάκης αναφερόμενος στην ψήφιση του προϋπολογισμού έκανε λόγο για «μεγάλη κοινωνική αδικία» και επισήμανε ότι «ο κόσμος θέλει μια αξιωματική αντιπολίτευση, που θα φέρει ομόνοια στην χώρα, θα κάνει χρηστή διοίκηση, που θα πάει την Ελλάδα μπροστά».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν μία αιφνιδιαστική επίσκεψη, με τον Στέφανο Κασσελάκη να εκπλήσσει ευχάριστα τα μέλη του κόμματος που τον υποδέχτηκαν θερμά. Μάλιστα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ δημοσίευσε σχετικό story στο instagram, γράφοντας στη λεζάντα του βίντεο: «Ήξερα ότι στη Νομαρχιακή Επιτροπή Αχαΐας είχαν συνεδρίαση. Με είδαν ξαφνικά μπροστά τους».

Story του Στέφανου Κασσελάκη

Στην εκδήλωση, στην οποία έφτασε μαζί με τον σύζυγό του Τάιλερ Μάκμπεθ, παρίστανται επίσης ο αναπληρωτής γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής Γιώργος Βασιλειάδης, καθώς και ο ευρωβουλευτής, Κώστας Αρβανίτης.

Κασσελάκης Πάτρα
Στο Κόκκινο.


Δεν υπάρχουν σχόλια: