ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2023

Χρ. Γιαννούλης: Προϋπολογισμός κοινωνικής αναλγησίας και αφαίμαξης των αδύναμων στρωμάτων


Σημεία της ομιλίας του βουλευτή Α Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και Τομεάρχη Ανάπτυξης στην Ολομέλεια της Βουλής στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό του 2024

«Το μόνο έγγραφο που δεν παρουσίασε στη Βουλή ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας, ήταν το έγγραφο με την εργαλειοθήκη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής με τα μέτρα που θα μπορούσε να λάβει και δεν έλαβε η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση του κύματος της ακρίβειας.

Ειλικρινά νιώθουμε ότι έχουμε απέναντι μας μία κυβέρνηση αντιευρωπαϊστών. Είναι ενδεικτικό ότι αντί να μειώσει τους έμμεσους φόρους, όπως έκαναν 13 χώρες στην Ε.Ε και πέτυχαν μείωση του πληθωρισμού τροφίμων, προβλέπει αύξηση των εσόδων από το ΦΠΑ το 2024.

Για λόγους εντυπωσιασμού η επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Διυπηρεσιακή Μονάδα Ελέγχου Αγοράς (ΔΙΜΕΑ), που την άφησαν υποστελεχωμένη με μόλις 83 υπαλλήλους σε όλη την Ελλάδα, που είναι επιφορτισμένοι με ελέγχους σε όλο το φάσμα της αγοράς.

Εδώ και δύο χρόνια οι πολίτες αυτής της χώρας είναι αντιμέτωποι με ένα πρωτοφανές κύμα ακρίβειας και αισχροκέρδειας.

Οι Έλληνες αναγκάζονται να ροκανίζουν τις αποταμιεύσεις τους για να εκπληρώσουν τις μηνιαίες υποχρεώσεις. Το 56% αναγκάζεται να κάνει χρήση των αποταμιεύσεών προκειμένου να πληρώσει καθημερινά έξοδα και λογαριασμούς και το 83% επιδιώκει να μειώσει τα καθημερινά έξοδα».

 

Χρ. Γιαννούλης: Προϋπολογισμός κοινωνικής αναλγησίας και αφαίμαξης των αδύναμων στρωμάτων

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: