ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2023

Αντίσταση στη σαπίλα που συμμετείχε η Πρωτοψάλτη!

Aχιλλέας Μπέος μαινόμενος. (Φωτογραφία από Cult24).

 

Η Παπαρίζου δεν προθυμοποιήθηκε να φορτώσει το άστρο της με σκιές για χάρη ενός ανυπόφορου αυτοδιοικητικού παράγοντα 

 «Τις ημέρες των Χριστουγέννων ακόμη ένας αποκρουστικός βρυχηθμός από τον Βόλο λειτούργησε παράφωνα στις εορταστικές μελωδίες των ημερών. Επρόκειτο για μία νέα... παρέμβαση του δημάρχου Μπέου, που με το γνώριμο ύφος του ανακοίνωσε στο πανελλήνιο πως αργά ή γρήγορα η τραγουδίστρια Έλενα Παπαρίζου θα σβήσει από τον καλλιτεχνικό χάρτη επειδή δεν έσπευσε με τη λάμψη της να φωτίσει το χριστουγεννιάτικο δέντρο στον Βόλο. Η άρνηση προκάλεσε δυσπεψία στον αυτοδιοικητικό παράγοντα, όπως φάνηκε αργότερα», καθώς αναφέρει το Avgi Newsroom της εφημερίδας ΑΥΓΗ στην σημερινή του ανάρτηση.

»Παιδί Ελλήνων μεταναστών στη Σουηδία, η Παπαρίζου είπε όχι στον πολλά βαρύ δήμαρχο ενοχλημένη, κατά τις πληροφορίες, από τη συνολική στάση του και τις παραληρηματικά ομοφοβικές απόψεις του. Νικήτρια της Eurovision και απολύτως επιτυχημένη ερμηνεύτρια του ποπ και ελαφρολαϊκού τραγουδιού, η Παπαρίζου δεν προθυμοποιήθηκε να φορτώσει το άστρο της με σκιές για χάρη ενός ανυπόφορου αυτοδιοικητικού παράγοντα

»Η  άρνησή της προφανώς λειτούργησε ως κοντράστ στην πρόσφατη συμμετοχή της σπουδαίας ερμηνεύτριας του έντεχνου Άλκηστης Πρωτοψάλτη στις εκδηλώσεις του Δήμου Βόλου. Την παρουσία της επισφράγισε η φωτογραφία της μαζί με τον δήμαρχο Μπέο. Ασχέτως του εάν η ίδια προσπάθησε μετά τα αρνητικά σχόλια που ακολούθησαν να ακυρώσει τη σημειολογία της παρουσιάζοντας το μη χαμόγελό της περίπου ως μία πολιτική πράξη καταδίκης των απόψεων του δημάρχου. Αστειότητες. Η Πρωτοψάλτη, με σημαντικές επιτυχίες στον χώρο του τραγουδιού, έχει μπερδέψει αρκετές φορές το κοινό της με κινήσεις που φέρουν ψήγματα πολιτικής στάσης. 

»Ανέλαβε αναπληρώτρια υπουργός Τουρισμού στην υπηρεσιακή κυβέρνηση της Β. Θάνου και λίγα χρόνια αργότερα σκαρφάλωσε σε μία καρότσα φορτηγού για να εμψυχώσει τους έγκλειστους λόγω lockdown κατοίκους της Αθήνας που χειροκροτούσαν από τα μπαλκόνια (μετά τους γιατρούς και νοσηλευτές στο ΕΣΥ). Η πρωτοβουλία με την καρότσα ενδεχομένως και να χαρακτηριζόταν επιτυχής αν στο ενδιάμεσο το φορτηγό δεν στάθμευε μπροστά από το Μέγαρο Μαξίμου, όπου περίμεναν συμπτωματικά ο πρωθυπουργός και οι συνεργάτες του. Το μεγάλο μπέρδεμα ήρθε με τη φωτογραφία-μνημείο. Οι επιλογές της θα φανούν στο χειροκρότημα.

»Οπως και όλων εκείνων που δεν αποτελούν τμήμα μίας υποταγμένης κοινωνίας στη σαπίλα, στο παραγοντιλίκι και στο πρόσκαιρο κέρδος...».

Δεν υπάρχουν σχόλια: