ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2023

Κασσελάκης: Ξαφνική περιοδεία στην Αιτωλοακαρνανία

Στέφανος Κασσελάκης: «Απροειδοποίητη περ...

«Ήρθα απροειδοποίητα γιατί θέλω να δω πώς είστε, δεν θέλω να ακούω μόνο τους κομματικούς μηχανισμούς», τόνισε χαρακτηριστικά, μιλώντας με κόσμο, ο Στ. Κασσελάκης στην Αιτωλοακαρνανία

«Απροειδοποίητη περιοδεία» στην Αιτωλοακαρνανία με πρώτο σταθμό την Αμφιλοχία και δεύτερο το Αγρίνιο πραγματοποίησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στ. Κασσελάκης όπως ενημέρωσε ο ίδιος με ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ.

Σύμφωνα με κομματικές πηγές, o κ. Κασσελάκης βρέθηκε «κοντά στους πολίτες» σε διάφορες πόλεις της Αιτωλοακαρνανίας καταλήγοντας στο Μεσολόγγι. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είναι «σταθερός», όπως συνέχισαν οι ίδιες πηγές, «στην επιλογή του για την αδιαμεσολάβητη επαφή του με τον κόσμο, εκεί που εργάζεται, κινείται και βιώνει την καθημερινότητά του».

«Ήρθα απροειδοποίητα γιατί θέλω να δω πώς είστε, δεν θέλω να ακούω μόνο τους κομματικούς μηχανισμούς», τόνισε χαρακτηριστικά, μιλώντας με κόσμο.

 Δεύτερος σταθμός της «απροειδοποίητη περιοδείας» του πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανου Κασσελάκη είναι το Αγρίνιο, όπως ανέφερε σε νέα του ανάρτηση στην πλατφόρμα X, δημοσιεύοντας επίσης βίντεο από τις συνομιλίες του με τον κόσμο.

«Δεν βρήκα χαρούμενους ανθρώπους του “41%”. Βρήκα ανθρώπους βαθιά προβληματισμένους. Όπως μου είπε ο συνταξιούχος που μιλήσαμε: “Ο άνθρωπος δεν τρώει ΘΑ, θέλει ψωμί να φάει”», έγραψε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: