ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2023

«Το μήνυμα της προοδευτικής διακυβέρνησης να περάσει στην κοινωνία»

 

Ο Ανδρέας Παναγιωτόπουλος, Τομεάρχης Υγείας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μεταξύ... οίνου και άρτου μίλησε στους δημοσιογράφους της Πάτρας για την ανάγκη προάσπισης της Δημόσιας Υγείας και της Δημόσιας Παιδείας

Ανδρέας Παναγιωτόπουλος: "Ο στόχος ...

Συνάντηση προκάλεσε σε φιλικό και χαλαρό κλίμα με δημοσιογράφους της Πάτρας και εκπροσώπους του Τύπου ο βουλευτής Αχαΐας και Τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ανδρ. Παναγιωτόπουλος.

Και με την ευκαιρία, μεταξύ... οίνου και άρτου, που για την στιγμή μετετράπη σε ουζάκι με μεζέδες   απάντησε σε πολλά στους δημοσιογράφους! 

 "Θέλουμε μια νέα χρονιά ειρηνική, χωρίς Γάζες και με λιγότερα τροχαία δυστυχήματα" είπε χαρακτηριστικά.

Ο συμπαθής καρδιολόγος και βουλευτής Παναγιωτόπουλος, μιλώντας εκ βάθους καρδίας, σε δηλώσεις του επισήμανε την ανάγκη προάσπισης της Δημόσιας Υγείας και της Δημόσιας Παιδείας.

Ως προς αφορά την πορεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ πεπεισμένος, τόνισε: «Παραμένει σταθερά στη δεύτερη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ο στόχος μας είναι το μήνυμα της προοδευτικής διακυβέρνησης να περάσει στην κοινωνία. Να φτιαχτεί μαζικό κίνημα τέτοιο, που θα ανατρέψει αυτή την πολιτική και να δούμε καλύτερες μέρες».

ΔΕΙΤΕ τις φωτογραφίες από το thebest.gr

Ειδήσεις Τώρα

Δεν υπάρχουν σχόλια: