ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2023

Συνελήφθη ο ιεροσυλος της Ηλείας, της Πάτρας ακόμη!

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Ήλιδας προχώρησαν στη σύλληψη ενός άνδρα 44 ετών, το βράδυ της Κυριακής, ο οποίος το τελευταίο διάστημα είχε προβεί σε… σωρεία κλοπών, μεταξύ των οποίων και ιεροσυλία σε ναό των Καβάσιλων, όπου έκλεψε τους δύο  τενεκέδες με το λάδι για τα καντήλια. Ασύλληπτος παραμένει ακόμη ο ιερόσυλος της Πάτρας, που ''χτύπησε'' τον ναό των Κρητικών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες  ο 44χρονος άνδρας φέρεται να είχε κλέψει ένα αυτοκίνητο από περιοχή της Δυτικής Αχαΐας το οποίο στη συνέχεια το χρησιμοποίησε για να συνεχίσει το… έργο του. Πάντα με τις ίδιες πηγές ο 44χρονος πήγε σε εκκλησία στην περιοχή των Καβασίλων από όπου έκλεψε το λάδι και  τα χρήματα από το παγκάρι.

Παράλληλα, το μεσημέρι της Κυριακής ο 44χρονος δράστης πήγε σε κατάστημα εστίασης, στην Αμαλιάδα και… άρπαξε κινητό τηλέφωνο. Οι αστυνομικοί χθες το βράδυ, τον εντόπισαν σε εγκαταλελειμμένο σπίτι, όπου και τον συνέλαβαν. Ο δράστης είχε αποφυλακιστεί έξι μήνες πριν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: