ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021

ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας: Αναβάλλει τις εκδηλώσεις του μέχρι την Τετάρτη

 

Φωτογραφία από το fb  της αείμνηστης, με το σκυλάκι της.


 Συλλυπητήρια από τον βουλευτή Κ. Μάρκου, τον Περιφερειάρχη ΔΕ, Ν. Φαρμάκη και τον ΕΕΣΠ για την απώλεια της Φώφης Γεννηματά

Σε συλλυπητήρια ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για την απώλεια της Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά, αναφέρονται τα παρακάτω:

«Με μεγάλη θλίψη αποχαιρετούμε τη Φώφη Γεννηματά. Με γενναιότητα και αξιοπρέπεια έδωσε τη μάχη για τη ζωή  παραμένοντας μέχρι τέλους στην πρώτη γραμμή της πολιτικής.

Η Φώφη Γεννηματά φεύγοντας άφησε τη δική της ξεχωριστή παρακαταθήκη στην πολιτική ζωή της Ελλάδας.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά της και στους συντρόφους και τις συντρόφισσες της.

Σε ένδειξη πένθους ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία αναστέλλει όλες τις πολιτικές εκδηλώσεις για τις επόμενες ημέρες».

Επίσης σύμφωνα με την οδηγία του Οργανωτικού Γραφείου της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, ΑΝΑΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ όλες οι εκδηλώσεις του κόμματος λόγω της απώλειας της Προέδρου του ΚΙΝΑΛ Φώφης Γεννηματά.

Στην περιοχή της Αχαΐας αυτό σημαίνει ότι δεν θα πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις - δράσεις που είχαν προγραμματιστεί για την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου, συγκεκριμένα:

  • Η περιοδεία - εξόρμηση του συντρόφου Σταύρου Αραχωβίτη, Τομεάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ στην περιοχή της Αιγιάλειας και
  • Η εκδήλωση για την ελληνογαλλική συμφωνία και ζητήματα εξωτερικής πολιτικής με ομιλητή τον σύντροφο Γιώργο Κατρούγκαλο, Τομεάρχη Εξωτερικών της ΚΟ και ομιλήτριες τις συντρόφισσες Σία Αναγνωστοπούλου και Ράνια Σβίγκου που είχε προγραμματιστεί για την Τετάρτη 27.10 το απόγευμα στην Αγορά Αργύρη.

Οι δράσεις αυτές θα προγραμματιστούν εκ νέου και θα ενημερωθείτε σχετικά.

 

Ο Κώστας Μάρκου για την απώλεια της Φώφης Γεννηματά

Η απώλεια της Φώφης Γεννηματά αφήνει την πολιτική ζωή του τόπου  φτωχότερη,  η μνήμη της όμως θα μείνει ζωντανή σε όλους όσοι την γνώρισαν και ιδιαίτερα στους προοδευτικούς συμπολίτες μας και τα στελέχη του ΚΙΝΑΛ, το οποίο υπηρέτησε με συνέπεια και ευθύνη.

Η Φώφη Γεννηματά τα τελευταία χρόνια αντιμετώπισε με γενναιότητα και αξιοπρέπεια τα προβλήματα υγείας που την ταλαιπωρούσαν. Ταυτόχρονα υπηρέτησε τον δημόσιο βίο της χώρας μας με εργατικότητα, δημιουργικότητα και πολιτικό ήθος αντάξιο του βάρους του επώνυμου που έφερε.

Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους δικούς της ανθρώπους για την απώλειά της.

 

Συλλυπητήρια του Περιφερειάρχη ΔΕ, Ν. Φαρμάκη

Τη θλίψη του για την απώλεια της προέδρου του ΚΙΝΑΛ, Φώφης Γεννηματά, εκφράζει ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης. Στο μήνυμά του αναφέρει τα εξής:

«Υπηρέτησε το δημόσιο βίο με την ευγένεια και την αξιοπρέπεια που τη χαρακτήριζε ως άνθρωπο, αλλά και με τη δύναμη που αντιμετώπισε το πρόβλημα υγείας, απέναντι σε έναν ύπουλο εχθρό. Γενναία, περήφανη, αγωνίστρια αξιών μέχρι τέλους. Παράδειγμα προς μίμηση για όλους… Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της».

 

ΕΕΣΠ: Συλλυπητήρια για την απώλεια της Φώφης Γεννηματά

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών εκφράζουν τους θλίψη τους για την  πρόωρη απώλεια της Προέδρου του ΚΙΝΑΛ Φώφης Γεννηματά. Η  εντιμότητα, η ευγένεια και η γενναιότητα χαρακτήρισε την δράση της  στην πολιτική σκηνή της χώρας που ήταν έντονη και καθοριστική τις τελευταίες δύο δεκαετίες. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: