ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021

Μπήκαν στην Πόλη οι οχτροί... ''να καθίσουν ήσυχα''

 


Ή αλλιώς, πώς «καθηλώθηκαν» οι Ρομά στην Αχαΐα, μας εξηγεί η τοπική εφημερίδα των... νοικοκυραίων!

Τι απέχθεια και αυτή, που παρουσιάζουν κάποια φιλοκυβερνητικά μέσα Ενημέρωσης, έναντι σημαδιακών λέξεων. Πρόσφατη λέξη που δεν χωρά στη σελίδα τους είναι αυτή του φόνου του 18χρονου Ρομά, για τους ομόφυλους του οποίου επιφυλάσσουν απειλές του τύπου ''να καθίσουν ήσυχα'', όπως τους παροτρύνουν κάποια αδικημένα... σαΐνια της ΕΛΑΣ!

Αντιμετωπίζονται οι Ρομά λες και μπήκαν στην Πόλη οι εχθροί!  Λίγο θέλουν ακόμη για να μας πείσουν ότι έχουμε πόλεμο φυλετικό, απαρχάιντ, Βόρειο και Νότιοι, α λα Αμέρικα!

Αυτή είναι η πικρή γεύση μισαλλοδοξίας και ρατσισμού, που αφήνει το σχετικό σημερινό σχόλιο της εφημερίδας ''Πελοπόννησο''!  

Η Κεντροδεξιά του Εθνάρχη μας τελείωσε. Τώρα η παράταξη έχει ανέβει επίπεδα. Δολοφονεί τους διαφορετικούς, μισεί τους άλλους που δεν είναι ίδιοι με αυτήν, κι επειδή θέλει να επικρατήσει Άρια φυλή νέου τύπου, συμμαχεί με την νεοναζιστική ακροδεξιά, την υπουργοποιεί και την αφήνει ασύδοτη, ενώ ο άμωμος Μωυσής μετατρέπεται σε ανεύθυνο άνακτα, την εποχή της πάλαι ποτέ βασιλείας!  

Και η τοπική εφημερίδα συνταυτίζεται με τα πιο ακραία χαμερπή ένστικτα, σκάβοντας βαθειά στα ορμέμφυτα του ανθρωποειδούς!

΄Εκλεψαν το ΙΧ, το ιερό και το όσιο του κάθε νοικοκυραίου; Σκοτώστε τους. Υπερασπίζεστε την ατομική ιδιοκτησία σας. Θάνατος στους περιθωριακούς! Αυτά γράφουν και λένε τα κάθε είδους αναχρονιστικά, μεσαιωνικά, ρατσιστικά και μισαλλόδοξα, ξενοφοβικά στοιχεία, που πρεσβεύουν τις ταλιμπάνικες πρακτικές του λιθοβολισμού!

Πάνω σε αυτόν τον καμβά παρουσιάζονται σχόλια και μάλιστα, όπως αυτό της εφημερίδας ''Πελοπόννησος'' που θέλει να αυτοεκτιμείται ως η εφημερίδα των μετριοπαθών νοικοκυραίων.

Αλλά είπαμε και πιο πάνω: Η Κεντροδεξιά του Εθνάρχη Κωνσταντίνοιυ Καραμανλή, μας τελείωσε.

Τώρα Άδωνις, τσεκουράκιας, Χρυσοχοΐδης, Θεοδωρικάκος κ.α. είναι τα ινδάλματα του χώρου.

Και η ''Πελοπόννησος'' ακολουθεί, γράφοντας εντέχνως στο σημερινό φύλλο της:

«Το διακριτικό ''πρέσινγκ'' έχει αποδώσει μέχρι στιγμής και οι Ρομά της Αχαΐας δεν εξεγέρθηκαν, με αφορμή το θάνατο του ομοφύλου τους στο Πέραμα, όπως συνέβη στο Αιτωλικό, την Καλαμάτα και το Ζευγολατιό Κορινθίας».

Πω πω, αλήθεια, τι ανησυχητικό που διαμαρτυρήθηκαν για την δολοφονία από τα επίσημα όργανα της ΕΛΑΣ, ενός παιδιού 18 χρόνων!

Και συνεχίζει, ως άλλος αυλικός:

«Η Ασφάλεια της τοπικής ΕΛΑΣ δεν γνώρισε αιφνιδιασμό επειδή φρόντισε να έχει υπό συνεχή επιτήρηση τους καταυλισμούς στην Εγλυκάδα, τα Βραχνέικα, την Κ. Αχαΐα, τα Σαγέικα και την Κρόκοβα του Αιγίου. Και σήμερα, που είναι μέρα της κηδείας του 20χρονου Ρομά, τα προληπτικά μέτρα βρίσκονται σε ισχύ για να μην παρατηρηθεί το παραμικρό ''παρατράγουδο'' της τελευταίας στιγμής...».

Ναι, παρατράγουδο, όχι έντονη διαμαρτυρία, ονομάζει την αγανάκτηση, που προκαλεί η αστυνομική βία κατά και της συγκεκριμένης κατηγορίας πολιτών, που η πολιτεία της Δεξιάς τους κρατά στο περιθώριο, γιατί είναι ανίκανη να αντισταθεί παραληρηματικές φωνές στο εσωτερικό της η ΝΔ!

Και καταλήγει:  

«Στους Ρομά έχει διαμηνυθεί ''να καθίσουν ήσυχα'' και φαίνεται ότι η προειδοποίηση έχει πιάσει τόπο...»!

Γιατί αλλιώς...; 

                        Αυτό είναι το δημοσίευμα της σημερινής ''Πελοπόννησος''.

 

ΠΑΤΡΑ: Η τοπική ΕΛ.ΑΣ. έστειλε “μήνυμα” στους ρομά

«Το διακριτικό ''πρέσινγκ'' έχει αποδώσει μέχρι στιγμής και οι Ρομά της Αχαΐας δεν εξεγέρθηκαν, με αφορμή το θάνατο του ομοφύλου τους στο Πέραμα, όπως συνέβη στο Αιτωλικό, την Καλαμάτα και το Ζευγολατιό Κορινθίας» αντιγράφει από πανομοιότυπο αστυνομικό δελτίο με αυτό της ''Πελοποννήσου'' και το patrasisyou.gr/

Και συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο:

«Η Ασφάλεια της τοπικής ΕΛΑΣ δεν γνώρισε αιφνιδιασμό επειδή φρόντισε να έχει υπό συνεχή επιτήρηση τους καταυλισμούς στην Εγλυκάδα, τα Βραχνέικα, την Κ. Αχαΐα, τα Σαγέικα και την Κρόκοβα του Αιγίου. Και σήμερα, που είναι μέρα της κηδείας του 20χρονου Ρομά, τα προληπτικά μέτρα βρίσκονται σε ισχύ για να μην παρατηρηθεί το παραμικρό «παρατράγουδο» της τελευταίας στιγμής… Στους Ρομά έχει διαμηνυθεί ''να καθίσουν ήσυχα'' και φαίνεται ότι η προειδοποίηση έχει πιάσει τόπο…».

Είναι οι στιγμές, που όταν μία ''είδηση'' αποτελεί ''καρμπόν'' παύει πια να είναι είδηση! Ότι άλλο μπορεί να είναι, εκτός από είδηση. 

Και ο νοών νοείτο!


Δεν υπάρχουν σχόλια: