ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021

Μνήμη: Λουλούδια στο έδρανο της Φώφης Γεννηματά!

 

Βουλή - φωφή 2

Η Αχαιή βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ συγκλονισμένη από το θάνατο της Φώφης Γεννηματά αγκαλιάζει την συνάδελφό της. (φωτογρ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

 

Πάγωμα του νομοθετικού έργου για μία εβδομάδα ανακοινώθηκε από τον πρόεδροι της Βουλής

Τα λουλούδια που αποτέθησαν στη θέση της αείμνηστης προέδρου Φώφης Γεννηματά χαρακτήρισαν την σημερινή ημέρα στη Βουλή των Ελλήνων. Στην Ολομέλεια τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή ενώ η ανθοδέσμη τοποθετήθηκε στο έδρανο που καθόταν η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ. Ο δε πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας αποφάσισε το «πάγωμα» του νομοθετικού έργου της Βουλής, σε ένδειξη σεβασμού προς την μνήμη της αείμνηστης.

«Πρέπει να υποσχεθούμε νοερά ότι θα έχουμε τη δημόσια υγεία σαν τα μάτια μας», ανέφερε ο πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας, την ώρα που τοποθετούσε μία αγκαλιά λουλούδια στη θέση της Φώφης Γεννηματά.

«Η σημερινή συνεδρίαση ξεκινάει και τελειώνει υπό την καταθλιπτική σκιά της ανακοίνωσης του θανάτου της Φώφη Γεννηματά προέδρου του Κινήματος Αλλαγής και διακεκριμένης κοινοβουλευτικής. Η θλίψη και η συντριβή - αντιπροσωπεύει τη θλίψη και τη συντριβή πιστά σύσσωμου του ελληνικού λαού- μας κάνει να αποφασίζουμε στοιχειωδώς τη διακοπή των εργασιών για μια εβδομάδα ως ελάχιστο σεβασμό στη μνήμη της», είπε ο Κ. Τασούλας.Σε φορτισμένο κλίμα οι βουλευτές αγκαλιάζονταν και αντάλλαζαν συλλυπητήρια με τους συναδέλφους τους μην μπορώντας να συνειδητοποιήσουν τον τόσο πρόωρο χαμό της προέδρου του ΚΙΝΑΛ. Από την επίδραση της καταθλιπτικής ατμόσφαιρας δεν ξέφυγε και η Αχαιή βουλευτής, τομεάρχης Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Σία Αναγνωστοπούλου. 

 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: