ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021

Ξεσηκώθηκαν στα Σαγέικα γιατί δεν άντεξαν το φόνο

Η Αστυνομία, που έστειλε δήθεν μήνυμα να κάτσουν καλά, όπως έγραψαν πρόθυμα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης,  κάνει εκτροπή οχημάτων!

Οι Ρομά της Δυτικής Αχαΐας από το χωριό Σαγεΐκων, δεν άντεξαν να μην συμπαρασταθούν στους γονείς του δολοφονημένου 18χρονου από αστυνομικά πυρά και προχώρησαν σήμερα σε κλείσιμο της  Πατρών –Πύργου καίγοντας λάστιχα σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον νεαρό συμπατριώτη τους στο Πέραμα που έπεσε νεκρός σε μία επίδειξη τύπου Φαρ Ουέστ των επτά αστυνομικών. Η κυκλοφορία έχει διακοπεί και η Αστυνομία, που έστειλε δήθεν μήνυμα να κάτσουν καλά, όπως έγραψαν πρόθυμα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης,  κάνει εκτροπή οχημάτων στις διασταυρώσεις Αλισσού, Ράχης και Λάππα.

Πορεία διαμαρτυρίας από αντιεξουσιαστές στην Πάτρα

Πορεία πραγματοποίησαν στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας και ομάδες αντιεξουσιαστών, που διαμαρτύρονται κατά της αστυνομικής βίας μετά τον θάνατο του 18χρονου Ρομά από πυροβολισμούς αστυνομικών σε καταδίωξη στο Πέραμα.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: