ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021

''Διατροφοπεριπέτειες'', πραγματικά χωρίς σχολικό γεύμα

 



 Το υπουργείο της Κεραμέως αφού κατάφερε να περικοπούν τα γεύματα του ΣΥΡΙΖΑ στα σχολεία, τώρα προσφέρει εικονική τροφή από το διαδίκτυο!

Αναμφισβήτητο γεγονός πάντως είναι ότι τα σχολικά γεύματα, που θεσπίστηκαν επί ΣΥΡΙΖΑ, έχουν διακοπεί κατά διαστήματα κια τελευταία περικοπεί, μετά την... παντόφλα της υπουργού Κεραμέως, που προκήρυξε διαγωνισμό για την επαναλειτουργίας τους, που την είχαν διακόψει μετά την ανάληψη της κυβέρνησης από την ΝΔ, πλην όμως...

Κι εδώ είναι το χου που είχε η φάβα, αλλά την ανακάλυψε ο Επίτροπος του Ελεγκτικού και μην θέλοντας να βάλει την υπογραφή του σε δημοτική απόφαση που πιθανόν θα τον έστελνε στην Εισαγγελία για συμμετοχή μονοπωλιακή επιχείρηση, αρνήθηκε αφού τα σχολικά γεύματα είχαν δοθεί σε μόνον 5 εταιρείες και με αδιαφανείς διαδικασίες.

Έτσι σταμάτησε σαν τα σχολικά γεύματα και μέχρι την προκήρυξη νέους διαγωνισμού, που θα πάρει χρόνο κοντά σους έξι μήνες και άνω, δηλαδή όταν τα σχολεία θα έχουν κλείσει.

Αντί για γεύματα λοιπόν στους μικρούς μαθητές, το Υπουργείο τι προσφέρει πλέον;

Προσέξτε:

''Εκπαιδευτικό πρόγραμμα προώθησης υγιεινής διατροφής'' με τίτλο ''Διατροφοπεριπέτειες'', αποκλειστικά μέσω τηλεκπαίδευσης (σ.σ.: Πάλι η Cisco στη μέση που θα έδινε τα προγράμματα δωρεάν, αλλά τελικά μας κόστισαν κάτι εκατοντάδες χιλιάρικα).

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει στις 2 Νοεμβρίου, για τις τάξεις Β', Γ', Ε', ΣΤ' και για τις τάξεις Α', Δ' στις 4 Νοεμβρίου.

Σπεύσατε, προλάβετε για την συμμετοχή σας στις βιωματικές δράσεις, που έχουν σχεδιαστεί από την Prolepsis, στην οποία συμμετέχουν διαιτολογοι, διατροφολόγοι σε συνεργασία με παιδαγωγούς και θεατρολόγους.

Περί φαγητού λοιπόν, αλλά μόνον διαδικτυακά! Πακέτο φαγητού μην ζητείστε. Άντε, να μην το καταντήσουμε ΣΥΡΙΖΑ, που χάλαγε τα λεφτά των χοντρονοικοκυραίων για να ταΐζει τους... ξυπόλητους!

 

Παρατηρείστε και την σχετική ενημέρωση προς τους γονείς των μαθητών, που διακινείται από το Υπουργείο της φιλάνθρωπης Κεραμέως μέσω των συλλόγων διδασκόντων των σχολείων. (Σ.σ.: το έντυπο προέρχεται από σχολείο του Δήμου Πατρέων)

Μην ξεχάσετε να συμπληρώσετε και την σχετική φόρμα ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ (σ.σ.: τι αποκρουστική ορολογία κι αυτή) που σας προσκομίζουν!  

Δεν υπάρχουν σχόλια: