ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021

Κηδεύτηκε ο Φ. Αγγελόπουλος, αδελφός της Βικτωρίας

 

 

Ο επικεφαλής, Ρώρος Γιώργος και τα μέλη της "Ώρα Πατρών", εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια

 

Τελέστη σήμερα Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021 από τον παλαιό Ιερό Ναό του Αγ. Ανδρέου Πατρών η κηδεία του Φώτη Αγγελόπουλου και η ταφή της σορού του έγινε στο κοιμητήριο του Καλαμακίου στη Βίδοβα Αχαΐας.

 

Ο Φώτιος Γεωργ. Αγγελόπουλος ήταν από τους παλιούς δικηγόρους του Πρωτοδικείου Πατρών, που  έφυγε από τη ζωή  σε ηλικία 74 ετών. Ο εκλιπών που πλέον είχε συνταξιοδοτηθεί ήταν ιδιαίτερα αγαπητός και η είδηση του θανάτου του λύπησε όσους τον γνώριζαν και τον εκτιμούσαν.

 

Ο εκλιπών ήταν αδελφός της συμπολίτισσας συμβολαιογράφου, συγγραφέος και πρώην αντιδημάρχου πολιτισμού στο Δήμο Πατρέων αλλά και πρώην Προέδρου της ΔΕΠΑΡ στον τότε Δήμο Ρίου, Βικτωρίας Αγγελοπούλου.

 

Ο επικεφαλής, Ρώρος Γιώργος και τα μέλη της "Ώρα Πατρών", εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια για το θάνατο του αδελφού της Βικτώριας Αγγελόπουλου, υποψήφιας και μέλους του Συντονιστικού της δημοτικής μας παράταξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: