ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021

Αναπάντητα ερωτήματα για κρυφή κάμερα στην ΔΕΥΑΠ

Πάτρα: Τα αναπάντητα ερωτήματα στην υπόθ...

Διαβάστε τι επικαλείται ο πρόεδρος Ανδρ. Παπανικήτας!

Ανάστατοι είναι οι εργαζόμενοι στην ΔΕΥΑΠ της Πάτρας από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι μέσα στο κτίριο βρέθηκε μία κάμερα η οποία μάλιστα είχε τη δυνατότητα εγγραφής ήχου. Την εξιχνίαση της υπόθεσης,  και τις απαντήσεις στο ποιος, το πότε και το γιατί προχώρησε στην τοποθέτηση της κάμερας, θα δώσει η αστυνομία.

Όπως εξηγεί μιλώντας στο thebest.gr και στη δημοσιογράφο Τσίχλα Κωνσταντίνα ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ Ανδρέας Παπανικήτας, «με τον προϊστάμενο της μηχανοργάνωσης ανακαλύψαμε, σε έλεγχο που έγινε στον χώρο, μία κάμερα η οποία ήταν κάμερα λήψης ήχου και ασύρματης μετάδοση στοιχείων. Δεν είναι γνωστό το πότε τοποθετήθηκε, αν ήταν θα υπήρχαν και άλλα δεδομένα. Από την πρώτη στιγμή, ενημερώθηκε το γραφείο κρατικής ασφάλειας στην Πάτρα και με βάση τις οδηγίες που πήραμε, παραδώσαμε την κάμερα για έλεγχο έτσι ώστε να δούμε τι πραγματικά έχει γίνει. Έχει μεταφερθεί στην Υπηρεσία που εξιχνιάζει ηλεκτρονικά εγκλήματα.

Στο σημείο που ήταν τοποθετημένη η κάμερα, μπορεί να γίνεται έλεγχος και μία φορά το χρόνο. Δεν υπήρχε τακτικός έλεγχος για να μπορούμε να προσδιορίσουμε το χρόνο παρουσίας της κάμερας. Πρόκειται για ένα γραφείο μέσα στο οποίο βρίσκονται τέσσερις υπάλληλοι. Είναι το γραφείο που παίρνει τις εντολές αποκατάστασης βλαβών και κατασκευής δικτύων αποχέτευσης και οργανώνει την εργασία των συνεργείων και των εργολαβιών. Δεν γίνεται καμία συναλλαγή ή οικονομική πράξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: