ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021

Ο ΣΥΡΙΖΑ αναστέλλει όλες τις εκδηλώσεις σε ένδειξη πένθους



 Τον γύρο του κόσμου κάνει η είδηση του θανάτου της Προέδρου του ΚΙΝΑΛ - Συγκλονισμένη η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου

Όλες τις πολιτικές εκδηλώσεις του για τις επόμενες ημέρες αναστέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία σε ένδειξη πένθους για τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά. Αυτό ανακοίνωσε ο γραμματέας του κόμματος Δημήτρης Τζανακόπουλος.

«Η Φώφη Γεννηματά πάλεψε γενναία με τον καρκίνο. Είπε το όνομα του, έσπασε το στίγμα. Έδειξε σε όλους και όλες μας τι σημαίνει να ζεις με αξιοπρέπεια. Και αυτό αξίζει να το θυμόμαστε. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια της, τους συντρόφους και τις συντρόφισσες της. Σε ένδειξη πένθους ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία αναστέλλει όλες τις πολιτικές εκδηλώσεις για τις επόμενες ημέρες» δήλωσε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Δημήτρης Τζανακόπουλος.

«Είμαι πραγματικά συγκλονισμένη γιατί με τη Φώφη ήμασταν συνομήλικες και συμφοιτήτριες και μαζί στην ΠΑΣΠ στα πολύ νεανικά μας χρόνια» είπε στο 105,5 Sto Kokkinο  η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου. «Και πονούσε πολύ το ΕΣΥ, και λόγω του πατέρα της και λόγω της δικής της ασθένειας. Εκανε συνέχεια παρεμβάσεις στη Βουλή υπέρ της ενίσχυσης της δημόσιας υγείας. Αλλά και στα ζητήματα τα κρίσιμα του ασφαλιστικού και του εργασιακού οι θέσεις της ήταν υπέρ των εργαζομένων».

 Τον γύρο του κόσμου κάνει η είδηση του θανάτου

Το γύρο του κόσμου κάνει η είδηση με τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά πρακτορεία να δημοσιεύουν ότι η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ, έχασε τη μακρά μάχη με τον καρκίνο στα 56 της χρόνια.

«Απεβίωσε η Φώφη Γεννηματά ύστερα από μακροχρόνια μάχη με την επάρατη νόσο», γράφει το πρακτορείο Associated Press προσθέτοντας ότι ήταν αρχηγός του τρίτου μεγαλύτερου κόμματος στην Ελλάδα.

«Απεβίωσε η Φώφη Γεννηματά, επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ, της σοσιαλιστικής αντιπολίτευσης στην Ελλάδα. Άφησε την τελευταία της πνοή την Δευτέρα , ύστερα από πολυετή μάχη με τον καρκίνο», όπως γράφει το Reuters.

«Η Ελληνίδα ηγέτης των Σοσιαλιστών, Φώφη Γεννηματά, απεβίωσε ύστερα από μακρά μάχη με ασθένεια», γράφει το δίκτυο ABC News.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: