ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021

Αδράνεια της Αστυνομίας για τη γυναικοκτονία!


 Αδράνεια σε άλλη μια φορά φαίνεται ότι έδειξε η ΕΛ.ΑΣ. αναφορικά με την άγρια γυναικοκτονία στην Ιεράπετρα Κρήτης, με θύμα την 48χρονη Νεκταρία από το μαχαίρι του εν διαστάσει συζύγου της.

Φίλη του θύματος μιλώντας στο Mega ανέφερε ότι οι εντάσεις με τον δράστη ήταν συχνές, με τον 54χρονο να έχει απειλήσει και να έχει χτυπήσει στο παρελθόν την άτυχη γυναίκα. Μάλιστα όπως είπε, η 48χρονη είχε απευθυνθεί στην αστυνομία για την κατάσταση που βίωνε, χωρίς ωστόσο όπως φαίνεται να γίνει κάποια ενέργεια.

«Είχε ζητήσει βοήθεια, είχε πάει στην αστυνομία» σημείωσε και συμπλήρωσε ότι δε γνωρίζει αν έγινε κάτι. Από την πλευρά του το τοπικό αστυνομικό τμήμα διαρρέει ότι δεν είχε γίνει επίσημη - επώνυμη καταγγελία.

Ερώτημα: Με έναν δράστη μανιακό που δεν διστάζει να χρησιμοποιήσει μαχαίρι κατά της συζύγου του, ποιος ποια θα διανοηθεί να δώσει το όνομά του ή το όνομά της; Δε αρκούσε η  ανώνυμη προληπτική καταγγελία για επέμβαση της Αστυνομίας; Αν υπάρχει νομικό πρόβλημα ας αναπροσαρμοστεί ο νόμος. Είναι απαράδεκτες καταστάσεις αυτές για ευνομούμενη κοινωνία! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: