ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021

Το Πανεπιστήμιο Πατρών κοντά στο πατραϊκό Εμπόριο


Συμφωνήθηκε η συνεργασία του Ανώτατου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Πατρών με την αγορά των Τοπικών Καταστημάτων, που στηρίζουν τους φοιτητές!

Την συνεργασία μεταξύ του Πανεπιστημίου Πατρών και του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών, έχει σκοπό να προαγάγει, θετική πρωτοβουλία των δύο φορέων, προς αμοιβαίο όφελος.

Δηλαδή να συνδεθεί η τοπική αγορά με τον φοιτητόκοσμο της πόλης και παράλληλα να ξανοιχτεί το Πανεπιστήμιο προς ένα βασικό φορά της Πάτρας, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις κια για άλλες εκδηλώσεις που θα συσφίξουν τις σχέσεις Πανεπιστημίου, Αγοράς και Κοινωνίας της πόλης.

Στο πλαίσιο αυτό ο ΕΕΣΠ απέστειλε επιστολή ενημέρωσης προς όλα τα μέλη του, καλώντας τα να συμμετάσχουν.

Σε αυτήν αναφέρεται:   

«Αγαπητοί συνάδελφοι,

Κατά την πρόσφατη συνάντηση της Διοίκησης του Συλλόγου με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών  κ. Μπούρα συμφωνήθηκε να γίνει μια κοινή προσπάθεια αμοιβαίας στήριξης της Πανεπιστημιακής  κοινότητας και της τοπικής αγοράς.

Σε αυτό το πλαίσιο όσα καταστήματα επιθυμούν να δώσουν ειδικές εκπτώσεις και προσφορές στους φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών θέλουμε να το δηλώσουν στέλνοντας mail στον σύλλογο (eesp@otenet.gr) με συμπληρωμένη την επισυναπτόμενη φόρμα. 


Οι επιχειρήσεις που θα συμμετέχουν στην καμπάνια αυτή θα σταλούν στα  mail  όλων των φοιτητών και θα προβληθούν στις ιστοσελίδες του Πανεπιστημίου και του Εμπορικού Συλλόγου και η όλη προσπάθεια θα λάβει δημοσιότητα στον τοπικό έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο.

Οι ειδικές τιμές θα γίνονται απλά με την επίδειξη του πάσο του φοιτητή (ή φοιτητική ταυτότητα)».

Δεν υπάρχουν σχόλια: