ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021

Στο πόδι οι φορείς για την κατάργηση σχολείων

 


Σε αγωνιστική σύσκεψη στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης αύριο Κυριακή καλούνται οι γονείς, με πρωτοβουλία της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Πατρέων

«Οι συγχώνευσες ''υγειονομικές βόμβες'' να παρθούν πίσω!», ζητούν οι φορείς της δημόσιας εκπαίδευσης στην περιοχή του Δήμου Πατρέων και καλούν σε αγωνιστική σύσκεψη στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης αύριο Κυριακή τους γονείς, με πρωτοβουλία της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Πατρέων και με αντικείμενο τις ανθυγειονομικές συγχωνεύσεις σχολικών μονάδων, που θα οδηγήσουν σε σχολικές τάξεις με υπερπληθυσμό, φυτώριο εξάπλωσης του κορονοϊού.

Το υπουργείο της κας Κεραμέως πιστό στην αντίληψη της πάση φύσεως συνένωσης σχολικών μονάδων, για εξοικονόμηση οικονομικών πόρων, που τους κατευθύνει εκτός δημόσιας εκπαίδευσης, καταργεί σχολεία, όπως αυτό του Καστριτσίου.

Στο κάλεσμα του Συλλόγου αναφέρονται τα παρακάτω:

«Κυβέρνηση και Υπουργείο Παιδείας αντί να καλύψουν τα χιλιάδες κενά σε εκπαιδευτικούς προχωρούν σε συγχωνεύσεις τμημάτων 2 μήνες μετά το άνοιγμα των σχολείων!

Χωρίς να τους απασχολεί ούτε η έξαρση των κρουσμάτων, η διάδοση του ιού σε πολυπληθή τμήματα, ούτε οι επιπτώσεις που θα φέρουν οι συγχωνεύσεις στην εκπαιδευτική διαδικασία.

Και όλα αυτά προκειμένου να μην ξοδέψουν ούτε ένα ευρώ για προσλήψεις εκπαιδευτικών.

Φτάνει πια! Καταλάβετε πως δεν μπορείτε να παίζετε ούτε με τα μορφωτικά δικαιώματα των παιδιών μας, ούτε με την υγεία τους!

Η Ένωση Γονέων Πάτρας, η Ομοσπονδία Γονέων και η Επιτροπή Γονέων Γυμνασίου και η Επιτροπή γονέων των σχολείων του Καστριτσίου ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΝ σε έκτακτη σύσκεψη γονέων από τα σχολεία που οδηγούνται σε συγχωνεύσεις τμημάτων, την Κυριακή 24-10-2021, στις 19.00 στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης. Καλούνται οι φορείς της πόλης να παραστούν.

Συντονίζουμε τις δράσεις μας!

Οι συγχώνευσες ''υγειονομικές βόμβες'' να παρθούν πίσω!».

Δεν υπάρχουν σχόλια: