ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2021

Τιμητικό το 97% για τους Εμπόρους της περιοχής!


 

«Ευχαριστώ όλους όσους με τίμησαν με την επιλογή τους και τον επικεφαλής του συνδυασμού και Πρόεδρο Γιώργο Βαγενά», γράφει ο Ηλίας Κωνσταντάτος

Ο Konstantatos Helias που ήταν υποψήφιος μαζί με ΓΙΩΡΓΟ ΒΑΓΕΝΑ για τις εκλογές της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Πελοποννήσου, Νοτιοδυτικής Ελλάδος, Ζακύνθου, Κεφαλληνίας & Ιθάκης, έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο fb τα παρακάτω, ενώ ανάρτησε απόσπασμα της ανακοίνωσης της Ομοσπονδίας, αναφερόμενο στο αποτέλεσμα, που πράγματι ήταν συντριπτικό.

Και τούτο έρχεται να επικυρώσει τα λεγόμενα του τ. προέδρου  Γιώργου Ρώρου, στις 22-10-2021, κατά την εκδήλωση στο ΜΛΤ της Πάτρας με ομιλητή τον τ. υπουργό Γ. Σταθάκη.  

Είναι γνωστό είχε πει ο Γιώργος Ρώρος, πως ο εμπορικός κόσμος από την μέση της Ελλάδας και κάτω κινείται προς προοδευτική  συνδικαλιστική κατεύθυνση.

Έτσι, το 97% συμμετοχή των Εμπορικών Συλλόγων της Πελοποννήσου, Νοτιοδυτικής Ελλάδος, Ζακύνθου, Κεφαλληνίας & Ιθάκης το επιβεβαιώνουν.

Με το δίκιο του λοιπόν, ο Ηλίας Κωνσταντάτος γράφει για τα εκλογικά αποτελέσματα των εμπόρων και ευχαριστεί όσους των τίμησαν:

«Είναι ιδιαίτερα τιμητικό να γνωρίζεις ότι βρίσκεσαι μεταξύ των αντιπροσώπων της μεγαλύτερης Ομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας στην Πελοπόννησο και στη Δυτική Ελλάδα, δίνοντας της φωνή στο τριτοβάθμιο συλλογικό όργανο που αφορά το ζωντανότερο κομμάτι της Ελληνικής οικονομίας. Ευχαριστώ όλους όσους με τίμησαν με την επιλογή τους και τον επικεφαλής του συνδυασμού και Πρόεδρο Γιώργο Βαγενά».


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: