ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 1 Μαρτίου 2020

Όπως η Χαμάς στα σύνορα της Γάζας ο Έβρος

Την τακτική της Χαμάς στα σύνορα της Γάζας εφαρμόζει ο Ερντογάν στον Έβρο


Σκοπιμότητα, καταγράφει στην προσωπική του σελίδα στο fb ο δημοσιογράφος Βίκτορ Ελιέζερ για το θέατρο που παίζεται στα σύνορα του Έβρου


Στα ελληνοτουρκικά σύνορα, «ο Ερντογάν χρησιμοποιεί ως ανθρώπινη ασπίδα αθώους ανθρώπους, ακριβώς όπως κάνουν οι σύντροφοι του στη Γάζα με το Ισραήλ» , διαπιστώνει ο δημοσιογράφος Βίκτορ Ελιέζερ σε ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.

Παράλληλα και από τις δύο πλευρές οι εθνικιστές παίζουν το παιχνίδι της δήθεν προστασίας της πατρίδας τους. Από κοντά ο ελεγχόμενος τουρκικός τύπος, που δήθεν αγανακτεί διότι σκοτώνονται παιδιά της Τουρκίας στις μάχες στο συριακό έδαφος και πιέζει τους κακούς Έλληνες που ασκούν βέτο στο ΝΑΤΟ, από το οποίο η Τουρκία ζητά στήριξη στον πόλεμο που έχει ανοίξει εδώ και καιρό  και από την άλλη πλευρά οι Έλληνες στις Καστανιές στο τελωνείο μάχονται εναντίον των βαρβάρων Αγαρινών, υπέρ βωμών και εστιών για να μην περάσουν οι μετανάστες, που έγιναν μπαλάκι, καθώς πληροφορούνται από τις τουρκικές εστίες ότι άνοιξαν τα ελληνοτουρκικά σύνορα. Και πιο δίπλα τα στημένα ΜΜΕ με ζωντανές ανταποκρίσεις πληροφορούν για τον κόπανο τούρκο πυρπολητή, που πήρε τα δύο-τρία δαυλιά από τη φωτιά που είχαν ανάψει καταγής για να ζεσταίνοταν όλοι και τα πέταξε στην ελληνική πλευρά, όπου και το φυλάκιο.

Και να τα αποστάγματα σοφίας κάποιων Ελλήνων δημοσιο-κάφρων: Μα είναι δυνατόν  να αμφισβητούν την σοφία μας Έλληνες που μιλούν εναντίον της πάνσοφης κυβέρνησης που μάχεται στα σύνορα για την υπεράσπιση της πατρίδας; 

Στο μεταξύ, κάτι με τον κορονοϊό, κάτι με το μεταναστευτικό, κάτι με το συνοριακό τα φιλολαϊκά ΜΜΕ κατάπιαν το μουγκαφόν και ούτε λέξη δεν ακούσαμε για το Ασφαλιστικό που ψήφισε προχθές ο Μητσοτάκης και μας κατάργησε τη 13η σύνταξη, την αύξηση για όσους βγήκαν στη συνταξιοδότηση πριν το 2016 κ.α. ΨΉΦΙΣΑΝ  και την αντιδραστική ΠΝΠ για την απαγόρευση των Καρναβαλιών, που είναι πανάκεια για τα αντιλαϊκά μέτρα που παίρνουν ή που θα πάρουν στο μέλλον.

Κι όπως λένε οι Έλληνες ανταποκριτές από την τουρκική πλευρά, για να επιβεβαιωθεί η ρήση περί σκοπιμότητας, που καταγράφει στην προσωπική του σελίδα στο fb ο δημοσιογράφος Βίκτορ Ελιέζερ για το θέατρο που παίζεται στα σύνορα του Έβρου.

«Στην εμπροσθοφυλακή επιτίθενται οι ποινικοί με πέτρες προκειμένου να σπάσουν την Ελληνική συνοριοφυλακή. Μαζί τους και ανήλικοι νεαροί.
»Λίγο πιο πίσω οι οικογένειες μεταναστών.
»Αθώοι άνθρωποι κινδυνεύουν να χάσουν τη ζωή τους, θύματα μιας ανηλεούς σκοπιμότητας.
»Δυστυχώς, με την συνεχιζόμενη επιχείρηση βίαιης παραβίασης των συνόρων, αναπόφευκτα θα προκληθεί αιματοχυσία.
»Ο Ερντογάν χρησιμοποιεί ως ανθρώπινη ασπίδα αθώους ανθρώπους, ακριβώς όπως κάνουν οι σύντροφοι του στη Γάζα», καταλήγει ο δημοσιογράφος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: