ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020

Όλες οι εκκλησίες έχουν γωνιά για απολωλότα πρόβατα...




Επειδή και η ίδια η κα Τρέμη, που κατηγορήθηκε ως ΣΥΡΙΖΑΙΑ έχει γνώμη, περί του τι προτιμά στην κάλπη ας την ακούσουμε. Περί των παραπάνω, ενημερωθείτε παρακαλώ από τον παρατιθέμενο σύνδεσμο: Ναι και μη δυσφορείτε. Και η Τρέμη είναι ΣΥΡΙΖΑία!


Η άλλοτε σιδηρά κυρία του Mega παραχώρησε συνέντευξη στον Δημήτρη Δανίκα και το "Πρώτο Θέμα" και υποστήριξε ότι όταν έρχεται η ώρα της κάλπης ψηφίζει «πάντα ΚΚΕ. Για δύο λόγους. Ο πρώτος από νοσταλγία. Ο δεύτερος επειδή είναι κόμμα συνεπέστατο με όσα πρεσβεύει».

Νομίζω πως ήταν σαφέστατη η... αγία Όλγα Τρέμη, περί της προτιμήσεώς της και ας λέτε ότι άλλο θέλετε.

Επίσης από τις στήλες της ίδιας εφημερίδας απηύθυνε την παρακάτω προτροπή: «Είναι καλύτερα να κατεβαίνεις στις διαδηλώσεις με γούνα παρά να μην κατεβαίνεις χωρίς γούνα. Και τι γούνα! Από γιδοπρόβατα η προέλευσή της. Και πόσοι κατεβαίναμε; Ελάχιστοι. Οι περισσότερες, χωρίς γούνα, μονίμως στον καναπέ να σχολιάζουν τις… γούνες».

Αυτά και μην το παίρνετε κατάκαρδα φίλοι μου, όσοι πιστοί στο ιερατείο του κόμματος. Άλλωστε όλα τα δόγματα έχουν γωνιά για τα απολωλότα πρόβατα...

Διαβάστε περισσότερα στο TheCaller.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: