ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020

Συνεχίζει ακάθεκτα το Παρατηρητήριο του ΣΥΡΙΖΑ



Ειδική καθημερινή εκπομπή με τον Κώστα Αρβανίτη κλείνει κάθε μέρα το έκτακτο ενημερωτικό πρόγραμμα του σταθμού (22:00-23:00) στο Κόκκινο στους 105,5 και μεταδίδεται ζωντανά με εικόνα από τις εξής διευθύνσεις:


           το κανάλι του Κόκκινου στο YouTube
           τις σελίδες facebook του Παρατηρητηρίου, του Κόκκινου και της εφημερίδας Αυγή.

Πρόκειται για μία εκπομπή που συμβάλλει στον καλύτερο συντονισμό και δράση του Παρατηρητηρίου για τον Covid19, που έχει στήσει ο ΣΥΡΙΖΑ για την καθημερινή αντιμετώπιση της πανδημίας στη χώρα.

Στόχος του Παρατηρητηρίου είναι να συγκεντρώνει όλη την απαραίτητη εικόνα για τα εξής:

           Κατάσταση στο δημόσιο σύστημα υγείας, ελλείψεις και ανάγκες σε προσωπικό και εξοπλισμό.
           Κατάσταση στην αγορά εργασίας, αντεργατικές παρεμβάσεις και καταγγελίες εργαζομένων.
           Κατάσταση στην οικονομία, απαραίτητες κινήσεις για την στήριξη ελεύθερων επαγγελματιών, επιχειρηματιών και συνολικότερα οικονομικά μέτρα ανάσχεσης της κρίσης.
           Κινήσεις αλληλεγγύης και κοινωνικής υποστήριξης.
Στόχος του Παρατηρητηρίου είναι
           Η καλύτερη δυνατή ενημέρωση των πολιτών, με ευθύνη και ψυχραιμία.
           Η άσκηση κοινωνικής και πολιτικής πίεσης γα την εφαρμογή των απαραίτητων μέτρων τόσο άμεσα για την δημόσια υγεία όσο και συνολικότερα για την ανάσχεση των αρνητικών επιπτώσεων που υπάρχουν σε εργασία και οικονομία.
           Η στήριξη δράσεων αλληλεγγύης που είναι απαραίτητες αυτό το κρίσιμο διάστημα.

Για τους παραπάνω λόγους ήδη υπάρχει η καθημερινή επικοινωνία των συντρόφων και συντροφισσών με κεντρική ευθύνη στους τομείς Υγείας, Εργασίας, Οικονομίας και Οικονομικών.

Οι συντρόφισσες και σύντροφοι Υγειονομικοί από όλη την Ελλάδα αποστέλλουν καθημερινά εικόνα με ελλείψεις και ανάγκες στο Τομέα Υγείας του Παρατηρητηρίου που λειτουργεί με την ευθύνη του τμήματος Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Παρομοίως οφείλουν να λειτουργήσουν και οι υπόλοιποι τομείς.

Για τους Υγειονομικούς που θέλουν να συμβάλλουν στην παραπάνω προσπάθεια τα Στοιχεία Επικοινωνίας του Παρατηρητηρίου είναι τα ακόλουθα:

facebook: Παρατηρητήριο-Covid19

Δεν υπάρχουν σχόλια: