ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020

Εφή Αχτσιόγλου: Πράγματι, λεφτόδεντρα υπάρχουν!


«Το τελευταίο μέτρο που ανακοινώθηκε από την κυβέρνηση για πρόγραμμα κατάρτισης των αυτοαπασχολούμενων επιβεβαιώνει δυστυχώς πόσο μακριά από την πραγματικότητα και τις ανάγκες των εργαζομένων εξακολουθεί να βρίσκεται η κυβέρνηση.






Τα παραπάνω αναφέρονται στη δήλωση της τομεάρχης Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Έφης Αχτσιόγλου, η οποία τονίζει:
 

«Μετά από παλινωδίες για το αν οι επιστημονικοί κλάδοι μπορούν να λάβουν το έκτακτο επίδομα, η κυβέρνηση τελικά τους εξαίρεσε, ανακοινώνοντας πρόγραμμα κατάρτισης για την ψηφιακή τους εκπαίδευση.

Πρόκειται για τον απόλυτο εμπαιγμό της αγωνίας και των αναγκών των επαγγελματιών.

Από ότι φαίνεται βέβαια λεφτόδεντρα υπάρχουν όχι μόνο για τις ιδιωτικές κλινικές αλλά και για τα κέντρα κατάρτισης», καταλήγει στην καταγγελία της η Εφη Αχτσιόγλου κάνοντας χρήση του πρωτοσέλιδου τίτλου της ΑΥΓΗΣ «"Λεφτόδεντρα" υπάρχουν, αλλά μόνον για την εργοδοσία».

Πέτσας: «Λεφτόδεντρα» δεν υπάρχουν!

Μάλιστα ενοχλημένος ο κ. Πέτσα απάντησε ότι  «λεφτόδεντρα» δεν υπάρχουν!

Κατηγόρησε δε τον ΣΥΡΙΖΑ για «υποκρισία» και «μικροπολιτική» στο σκέλος που αφορά τον διπλασιασμό της αποζημίωσης των «κλινικαρχών» (από 800 σε 1.600 ευρώ) που θα διαθέσουν στο Δημόσιο κρεβάτια ΜΕΘ, ενώ έψεξε στελέχη του κόμματος για «κλίμα διχασμού» επειδή αναπαρήγαγαν στα social media μια γελοιογραφία! Δεν περνά δε απαρατήρητη η επιλογή του Μαξίμου να αφήσει στο απυρόβλητο το ΚΙΝ.ΑΛΛ., που επίσης επικρίνει έντονα τις κυβερνητικές εμμονές «Δεν πιστεύουμε ότι είναι ώρα για νέους διχασμούς» ήταν το αποπροσανατολιστικό μήνυμα του Στ. Πέτσα για τα retweet των σκίτσων του γελοιογράφου Γιάννη Δερμεντζόγλου από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Επιδεικνύοντας λογοκριτική διάθεση, κάλεσε τον Αλ. Τσίπρα “να καταδικάσει οποιαδήποτε άλλη παραφωνία, είτε προέρχεται από ευρωβουλευτές ή από άλλα στελέχη του κόμματός του». 

Ο Μόσιαλος, κρούει κώδωνα κινδύνου

Ανακοινώθηκε, τέλος, ότι ο Ηλίας Μόσιαλος ορίζεται εκπρόσωπος της κυβέρνησης στους διεθνείς οργανισμούς για ζητήματα που αφορούν τον κορωνοϊό έπειτα από απόφαση του πρωθυπουργού. Λίγες ώρες πριν ο καθηγητής της Πολιτικής της Υγείας είχε προτάξει την ανάγκη «σημαντικής ενίσχυσης στη δημόσια Υγεία», ενώ εξέπεμψε το σήμα ότι «ίσως χρειαστούμε έως 55.000 αναπνευστήρες» προειδοποιώντας ότι «τώρα έχουμε 1.000».

Δεν υπάρχουν σχόλια: