ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020

Τι έπαθε ο κος Μαλέλης Γενικός Διευθυντής του Mega;


Ενώ σήμερα εξαγγέλθηκε το κατά αριθμητική σειρά υπ' αριθμόν 3, Διάγγελμα των γνωστών κυβερνητικών στελεχών, που αναφέρονταν στις επιπτώσεις του κορονοϊού και τα ληφθέντα μέτρα της κυβέρνησης για την αντιμετώπισή του, με επικεντρωμένο το ενδιαφέρον στα εξαγγελθέντα υπό του φιλέσπλαχνου κου Άδωνι και του κου Βρούτση...

...Θα θυμάστε φαντάζουμε  τον κύριο υπουργό, που δύο φορές έκοψε τη 13η σύνταξη (δώρο) από τους συνταξιούχους, αλλά και για το ενδιαφέρον του πρώτου, όσον αφορά  για την επιβίωση του επιδοματούχου πολίτη με 200 ευρώ το μήνα (αυτός δεν ήταν που είπε προσφάτως πως τόσα φθάνουν για να ζήσει το μήνα κάποιος;) ήρθε από τα παλιά ένας φίλος φορτωμένος με χιλιάδες (σ.σ.: όχι συγκινήσεις, κατά το ελαφρό άσμα, αλλά...) mg πολιτικού δηλητηρίου!    

Με μια “δηλητηριώδη” ανάρτηση στα social media ο γνωστός δημοσιογράφος και Γενικός Διευθυντής του Mega Σταμάτης Μαλέλης , σχολίασε το σάλο που έχει προκληθεί από όσα είδαν το φως της επικαιρότητας τις τελευταίες ημέρες, με τις απευθείας αναθέσεις ύψους δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ και το... όργιο εξυπηρέτησης κυβερνητικών φίλων.

Αυτά την ώρα που ακούγονται οιμωγές από ανθρώπους της Υγείας για τις κραυγαλέες ελλείψεις σε προσωπικό και υλικών μέσα στα Δημόσια Νοσοκομεία! “Πλουτισμό των ολίγων σε βάρος του υστερήματος του πολίτη” ανακαλύπτει ο προερχόμενος από τον σοσιαλιστικό χώρος Σταμάτης Μαλέλης.


“Κατάσταση εκτάκτου ανάγκης με πλιάτσικο σε προμήθειες νοσοκομείων με απ ευθείας αναθέσεις εκατομμυρίων ευρώ;
Πλουτισμός των ολίγων σε βάρος του υστερήματος του πολίτη αντί για νέες ΜΕΘ και ενίσχυση του ιατρικού και υγειονομικού προσωπικού; #κορωνοϊός”.

Σταμάτης Μαλέλης ή... ασταμάτητος Μσλέλης; Τέλος πάντων;

Διαβάστε όσοι παραμένετε άπιστοι, για να πιστείτε:

Δεν υπάρχουν σχόλια: