ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020

Μία τεράστια επιχείρηση στήθηκε σε βάρος της Υγείας!


Αριστερά: Η φωτογραφία είναι από την επίσκεψη του τ. αν. Υπουργού Υγείας στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας Πατρών. Κρατά ανθοδέσμη που του πρόσφεραν οι εργαζόμενες καθαρίστριες, αναγνωρίζοντας την προσπάθεια του υπουργού να γυρίσει τον τομέα Καθαριότητας στο Δημόσιο, όπως ήταν νωρίτερα.
________________________________


11 εκατομμύρια ευρώ για δαπάνες επικοινωνίας για τον κορωνοϊο; 


Λίγο αλμυρά μας κοστίζουν τα μηνύματα που μας καλούν να κάτσουμε σπίτι μας, ενώ αυτοί που τα εκφωνούν δεν κάθονται σπίτι τους και με το αζημίωτο. Μία εκτεταμένη επιχείρηση σε βάρος της Υγείας έχει στηθεί με αφορμή την ίδια την κακή κατάσταση της Υγείας.


Ξεκινώντας από τον πατριωτισμό κάποιον κυβερνητικών που τον βλέπουμε να... ξεχειλίζει από τα μπατζάκια αυτών που τον επικαλούνται, μέχρι τους εργαζόμενους που υπό την δαμόκλειο σπάθη της απόλυσης τον τρώνε (τον πατριωτισμό) στη μούρη τους, με την απειλή της ανεργίας ή της ημιανεργίας, αλλά και με την υπερτιμολόγηση ιατρικής φύσεως υλικών, που την δικαιολογεί ο άλλος ο πατριώταρος Άδωνις, ο προσφυγοφάγος! Ένα ευρώ κάνει το υλικό, τρία πουλιόταν στη μαύρη αγορά και δικαιολογούσε τον λαθρέμπορο, διότι... προσέφερε έργο!

Τώρα νέο φρούτο μας προέκυψε, σύμφωνα με τον πατρινό γιατρό ΜΕΘ πνευμονολόγο Τάκη Γεωργακόπουλο, που καταγγέλλει ότι  οι απλές χειρουργικές μάσκες έως τώρα κόστιζαν στο νοσοκομείο 0,013 ευρώ, αλλά στην αρχή της κρίσης τις κοστολογούσαν  οι έμποροι περί τα 0,18 ευρώ και τελευταία τη χρεώνουν 0,80  ευρώ!

Καλεί το Υπουργείο να αναλάβει και να διατιμήσει αυτά τα υλικά για να κόψει το βήχα στους τσιβδήδες της Υγείας, αλλά φωνή βοόντος... 

Και δεν είναι μόνο τα παραπάνω.

Όπως σχολιάζει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, για τα διαφημιστικά μηνύματα στην τηλεόραση, που μας καλούν να κάτσουμε σπίτι μας, θα έπρεπε να είναι δωρεάν, καθώς αφορούν θέμα δημόσιας υγείας.

Γι αυτό και με αιχμηρή ανάρτηση σχολίασε ο πρώην αν. υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, την απόφαση που υπογράφει ο Γενικός Γραμματέας του πρωθυπουργού, Γρηγορής Δημητριάδης με την οποία δίνονται 11 εκατ. ευρώ για δαπάνες επικοινωνιακής εκστρατείας για τον κορωνοϊό. (Σ.σ.: Συν τα 30 που δόθηκαν στα διαγνωστικά κέντρα). 

Όπως σχολιάζει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, τα εν λόγω διαφημιστικά μηνύματα στην τηλεόραση θα έπρεπε να είναι δωρεάν καθώς αφορούν θέμα δημόσιας υγείας.

Αναλυτικότερα η ανάρτηση του Π. Πολάκη, είναι η παρακάτω:

«ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ;;;
Παλιά μου τέχνη κόσκινο όπως τότε με το ΚΕΕΛΠΝΟ ;;;
11 εκατομμύρια για δαπάνες επικοινωνιακής εκστρατείας για τον κορωναιο;;;;
ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ !!! ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΡΟΥΝ ΘΕΜΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ!!!
Εκτός αν όλο το ποσό θα πάει σε φυλλάδια και εκτυπώσεις για την ενημέρωση του κοινού. ΘΑ μας το στέλνετε στο σπίτι δηλαδή με κούριερ;;;; Αφού κυκλοφορούν ελάχιστοι στο δρόμο».






Δεν υπάρχουν σχόλια: