ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020

Το παράπονο των καθαριστριών των νοσοκομείων...


«Δεν αξίζουμε ένα μπράβο, έναν καλό λόγο; Δεν άκουσα σε κανένα δελτίο μία καλή κουβέντα για μας, σαν να μην υπάρχουμε» λένε οι καθαρίστριες του νοσοκομείου Αγ. Ανδρέας, εκφράζοντας το σύνολο του προσωπικού καθαριότητας των νοσοκομείων της περιοχής που βρίσκονται στην αιχμή του δόρατος κατά την πάλη εναντίον του κορονοϊού.

Κι επισημαίνουν: 


«Τραβάμε κι εμείς γολγοθά κι ας μην το βλέπουν κάποιοι. Και με μέσα προστασίας αξιοθρήνητα. Γιατί τόσος διαχωρισμός... Λυπάμαι» καταλήγει στην ανάρτησή της η επικεφαλής των καθαριστριών Γαλάτεια Πουλιάση, που δηλώνει «εξαντλημένη»!

Δικαιολογημένο το παράπονο καθώς έχουμε κακομάθει πως η καθαριότητα έπεται των εργασιών, αλλά δεν γνωρίζουμε πως στην Υγεία προηγείται της κάθε εργασίας!

Και ο κρυφός πόνος τους, που δεν εξομολογείται είναι πως βρίσκονται υπό αίρεση στην εργασία τους, μέχρι το τέλος Απριλίου, αφού ο προηγούμενος διοικητής κ. Σερεμέτης, ευθυνόφοβος και δεν ανανέωσε για δύο χρόνια την σύμβαση εργασίας των καθαριστριών ώστε να εφοδιαστούν με τον κατάλληλο  αριθμό μορίων για να παραμείνουν στην εργασία τους, δεδομένου ότι οι περισσότερες πλησιάζουν στην έξοδο της συνταξιοδότησης! Αλλά και ο σημερινός διοικητής του νοσοκομείου δεν κάνει αυτό που έχει γίνει σε όλα τα νοσοκομεία της Ελλάδας, ώστε να μην καταλήξουν στην ανεργία 40 γυναίκες καθαρίστριες με νοσοκομειακή εμπειρία, που είναι κέρδος για το νοσοκομείο.

ΔΕΙΤΕ τηνν ανάρτηση:




Η Galatia Pouliasi εξαντλημένη.
ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ.ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ,ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΠΡΩΤΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝ ΚΑΘΑΡΑ ,ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ,ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΛΟΓΟ?ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΛΤΙΟ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ.ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ....ΤΡΑΒΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΓΟΛΓΟΘΑ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ.ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΣΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΞΙΟΘΡΗΝΗΤΑ.ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ....ΛΥΠΑΜΑΙ......

Δεν υπάρχουν σχόλια: