ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020

Μηνύματα για την απώλεια του αγωνιστή της Αντίστασης



Γενναίος, όρθιος, μαχόμενος μέχρι την τελευταία στιγμή, ο Μανώλης Γλέζος έφτασε στο τέλος μιας μοναδικής διαδρομής.

Η Ελλάδα, η Δημοκρατία, η κοινωνική δικαιοσύνη, έχασαν έναν σπουδαίο μαχητή της πρώτης γραμμής.
Η ανθρωπότητα έχασε τον άνθρωπο που πρώτος σήκωσε ανάστημα στο ναζισμό, ταπεινώνοντας τη σημαία του Χίτλερ.
... Δείτε περισσότερα

Από την οικογένεια του Μανώλη Γλέζου, μεταξύ άλλων  ανακοινώνονται τα παρακάτω:
Η κηδεία του Μανώλη Γλέζου, λόγω των περιορισμών που ισχύουν, θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο.H οικογένεια παρακαλεί αντί στεφάνου να γίνει δωρεά στη Βιβλιοθήκη Νίκου Ν. Γλέζου στ’ Απεράθου
(Τράπεζα Εurobank, Αρ. Λογαριασμού: 0026-0244-12-0201196948 IBAN GR6202602440000120201196948).
Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας

«Ένας γενναίος άνθρωπος, ένα σύμβολο της αντίστασης κατά του ναζισμού, ένας ασυμβίβαστος υπερασπιστής της κοινωνικής δικαιοσύνης, έφυγε σήμερα από κοντά μας. Ο Μανώλης Γλέζος, ο αγνός πατριώτης με όλη τη σημασία της λέξης, ο δυναμικός και ευαίσθητος πολίτης μέχρι το τέλος της πολυκύμαντης διαδρομής του, θα παραμείνει στη μνήμη μας ως μια εμβληματική μορφή της σύγχρονης ιστορίας μα», σημειώνει χαρακτηριστικά η ΠτΔ.
«Στην οικογένειά του και όσους συμπορεύτηκαν μαζί του εκφράζω τα πιο θερμά μου συλλυπητήρια» αναφέρει  η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου στο συλλυπητήριο μήνυμά της για τον θάνατο του Μανώλη Γλέζου.
Η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ
Χρέος της Αριστεράς απέναντι στην ιστορία της, χαρακτηρίζει η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ την τιμή στους αγώνες του Μανώλη Γλέζου τον οποίο αποχαιρετά δηλώνοντας ευγνωμοσύνη για τη συμπόρευσή τους.
Οι διαδικτυακοί φίλοι του Μανώλη
Σε αποχαιρετιστήριο χειροκρότημα στον Μ.Γλέζο, από τα μπαλκόνια, καλούν διαδικτυακά χρήστες του facebook σήμερα στις 21:00, μετά την ανακοίνωση του θανάτου του αγωνιστή της Αριστεράς.Όπως αναφέρει το κάλεσμα: «σήμερα, 30 του Μάρτη, εν μέσω πανδημίας και δύσκολων καταστάσεων για την κοινωνία και τον λαό, έφυγε από τη ζωή ο Μανώλης Γλέζος. Έφυγε μια μέρα σαν κι αυτή που εκτελέστηκε και ο Νίκος Μπελογιάννης για να μας θυμίσει ίσως πιο έντονα ότι θα βρίσκεται παρέα και με τους άλλους λαϊκούς αγωνιστές σε κάθε μέρος και στιγμή, εκεί που ζουν οι αγωνιζόμενοι άνθρωποι.
Η κυβέρνηση και τα κόμματα
Τα συλλυπητήριά τους για τον θάνατο του Μανώλη Γλέζου εκφράζουν τα κόμματα και εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου.
Από την πλευρά της κυβέρνησης, συλλυπητήρια εξέφρασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών.

Οικογένεια Τεμπονέρα: Τιμή και δόξα στο στον σύντροφο Μανώλη Γλέζο

Dionisis Temponeras

Τιμή και δόξα στο στον σύντροφο Μανώλη Γλέζο,τον αγωνιστή, τον δημοκράτη, τον αριστερό,τον ριζοσπάστη,τον πρώτο Παρτιζάνο της Ευρώπης.

Οικογένεια Τεμπονέρα

Δεν υπάρχουν σχόλια: