ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020

20.000 € σε στέλεχος της ΝΔ για… χρυσές δουλειές με το facebook!


 Χιλιάδες ευρώ δεν τους είναι δύσκολο να τις περνούν μηνιαίως στην τσέπη κολλητού τους, αρκεί να γίνεται σωστά η δουλειά με το Faceboock και να φιμώνονται οι ενοχλητικές για την κυβερνητική πολιτική φωνές. Κι έπειτα περιμένουν εδώ και μέρες,  φίλοι του Istologiou G. Mosxou να φανεί εξήγηση γιατί, μα γιατί, όταν επιχειρούν να αναρτήσουν στοFaceboock κείμενο που ανέβηκε στο Istologio βγαίνει αυτή η ηλίθια ενημέρωση...


Βγάζουν στην ανεργία χιλιάδες μισθωτούς, λόγω ιού, αλλά την ίδια ώρα χιλιάδες από ευρώ, το κυβερνητικό επιτελείο, τις περνά στις τσέπες κολλητών του, σε συνεργασία με το  facebook!


Στον διαδικτυακό χώρο του Faceboock συμβαίνουν σημεία και πράματα ανήκουστα και μεις μένουμε ενεοί σας κάποτε ανοίγει μία μικρή χαραμάδα και ξεχύνεται στο άπειρον του διαδικτύου έκλαμπρον φως, από αυτό που πλημμυρίζει τα εσώτερα των συνδιαλλαγών, -κοινώς το αλισβερίσι-, που λαμβάνουν χώρα μεταξύ εταιρείας με υποτιθέμενη πολιτική ουδετερότητα και κυβερνητικού πολιτικού οργανισμού, που ενδιαφέρεται να φιμωθούν οι μικρές ενοχλητικές φωνές του διαδικτύου, που ξεπετάγονται με την μορφή blogs ή άλλων εφαρμογών!
 









Για παράδειγμα, η εταιρεία του Συντονιστή της Γραμματείας Στρατηγικού Σχεδιασμού της ΝΔ θα πάρει με απευθείας ανάθεση 20.000 € για να κάνει στο facebook και στο Twitter επικοινωνιακή εκστρατεία! 





Δείτε την ανάθεση από την αρμόδια υπηρεσία του υπουργείου Ανάπτυξης (του Άδωνη).




Δείτε ολόκληρη την ανάρτηση της υπηρεσίας του κ. Γεωργιάδη κάνοντας ΚΛΙΚ στην Διαύγεια:

 






ΔΕΙΤΕ και την ανάρτηση που έκανε ο Παύλος Πολάκης το π. Σάββατο από την Elena Milioti»

ΠΑΛΙΑ ΜΟΥ ΤΕΧΝΗ ΚΟΣΚΙΝΟ Νο 3 ΕΙΝΑΙ ΞΕΤΣΙΠΩΤΟΙ!!!!
«Θα φάει η μύγα σίδερο και το κουνούπι ατσάλι ...
Η υπόθεση επιβεβαιώθηκε λοιπόν...
Και μην μου πειτε περί λαϊκισμού,ιδεοληψίας και συναίνεσης τις κρίσιμες ώρες ...
... Δείτε περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια: