ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 31 Μαρτίου 2020

Δωράκι Μητσοτάκη στους καναλάρχες οι δόσεις!


Καταλάβατε, «Γατάκια Συριζαίοι, Κορόιδα ελληνάρες»!

Όπως ενημερώνει ο Λευτέρης Κρέτσος στο τουίτερ του, σε "μια εκ του πονηρου κακή διατυπωμένη παράγραφο απαλλάσσουν τους καναλάρχες από την πληρωμή της δόσης για την κατοχή νόμιμης τηλεοπτικής άδειας".


Πρόκειται για τις δόσεις που καθορίστηκαν με τον νόμο Παππά για την κατοχή των τηλεοπτικών αδειών και που η ΝΔ ως αντιπολίτευση είχε πολεμήσει σκληρά, τασσόμενη υπέρ των καναλαρχών.

Σήμερα, μεσ' στην αναμπουμπούλα, φαίνεται πως επιστρέφει, με κάποια ντροπαλότητα είναι η αλήθεια, στις πρακτικές του παρελθόντος. 

Και ισχύοντος του νόμου Παππά, αφού δεν είχε την τόλμη να τον αλλάξει, υπογείως προσπαθεί να τον υπονομεύσει και στη συνέχεια να τον καταργήσει, κάνοντας ολοκληρωτικό το δωράκι που τώρα προσφέρει υπογείως, στους καναλάρχες για ένα χρόνο!

Πως λοιπόν να μην αγανακτήσει ο Λευτέρης Κρέτσος και να σημειώσει στο τουΐτερ του:

Αυτό είναι voucher!!! Σε μια εκ του πονηρου κακή διατυπωμένη παράγραφο απαλλάσσουν τους καναλαρχες από την πληρωμή της δόσης για την κατοχή νόμιμης τηλεοπτικής άδειας. Γατάκια Συριζαίοι, Κορόιδα ελληνάρες.






Δεν υπάρχουν σχόλια: