ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020

Πραγματική επίταξη σε κάθε κρεβάτι ιδιωτικής ΜΕΘ

Πραγματική επίταξη σε κάθε κρεβάτι ιδιωτικής ΜΕΘ

 
Οι ευαισθητοποιημένοι πάγκοσμιοι πολίτες της διαδικτυακής κοινότητας του AVAAZ.org, απαιτούν πραγματικό πατριωτισμό, για την καταπολέμηση του αόρατου κινδύνου!
 
Συλλογή ηλεκτρονικών υπογραφών έχει ξεκινήσει στο AVAAZ.org για «επίταξη των ιδιωτικών ΜΕΘ, χωρίς αποζημίωση, συμβάλλοντας στην δημόσια Υγεία».
 
Πρόκειται για τον διαδικτυακό οργανισμό, με παγκόσμια εμβέλια και με πάνω από 500 εκατομμύρια μέλη σε όλον τον κόσμο, ο οποίος έχει βοηθήσει τα μέγιστα τους απλούς πολίτες να δημοσιοποιήσουν το πρόβλημά τους και να υποχρεώσουν τις κυβερνήσεις να λάβουν υπόψη τους τον διαμαρτυρόμενο πολίτη.
 
Κάνοντας  κλικ  στη διεύθυνση  πραγματοποιούμε είσοδο στο φόρμα του AVAAZ.org https://secure.avaaz.org/  στην οποία συμπληρώνουμε τα στοιχεία μας και την προσυπογράφουμε, ανοίγουμε το δρόμο για παγκοσμιοποίηση του αιτήματός μας. 
 
Οι ευαισθητοποιημένοι πάγκοσμιοι πολίτες της διαδικτυακής κοινότητας του AVAAZ.org απαιτούν από τους... πατριώτες  που μιλούν στο όνομα της εθνικής ενότητας να συμβάλλουν για πραγματική επίταξη σε κάθε κρεβάτι ιδιωτικής ΜΕΘ!
 
Στο κείμενο που ανάρτησαν οι AVAAZίτες και μέσω αυτού συγκεντρώνουν υπογραφές,  που πλησιάζουν στην ολοκλήρωση του στόχου τους, αναφέρουν τα παρακάτω, τα οποία καλούν να συνυπογράψουμε:
 
«Την ώρα που όλοι οι εργαζόμενοι μένουν άεργοι στο σπίτι τους για να βοηθήσουν στην μη εξάπλωση του ιού, την ώρα που οι δημόσιοι γιατροί και νοσηλευτές δουλεύουν με ελλειπή εξοπλισμό και ελλειπή μέσα προστασίας, την ώρα που η πανδημία θερίζει, αυτήν την ώρα επιβάλλεται να επιταχτούν όλες οι ιδιωτικές ΜΕΘ χωρίς αποζημίωση, συμβάλλοντας στην δημόσια υγεία!».
 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: