ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 24 Μαρτίου 2020

Διονύσης Τεμπονέρας: Έρχονται μαζικά λουκέτα!

«Χρειάζεται έντονη κρατική παρέμβαση ,διότι μόνο το κράτος, σε αυτή τη φάση μπορεί να δαπανήσει, όσα χρήματα χρειάζονται. Δυστυχώς φαίνεται ότι τα χρόνια, που ζήσαμε στα μνημόνια, θα μας φαίνονται λίγα, σε σχέση με αυτό, που θα αντιμετωπίσουμε το επόμενο διάστημα. 


Φοβάμαι ότι θα πάμε σε αύξηση της ανεργίας, σε κλείσιμο πολλών επιχειρήσεων, άρα εκεί η κρατική παρέμβαση είναι κομβική , να στηριχθούν οι μισθοί και να απαιτηθεί, η απαιτούμενη ρευστότητα στην αγορά, ώστε να μην έχουμε μαζικά λουκέτα» τόνισε μιλώντας «Στο Κόκκινο Πάτρας 107.7», ο εργατολόγος Διονύσης Τεμπονέρας.

Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι τα μέτρα οικονομικής στήριξης των επιχειρήσεων και των εργαζομένων, που έλαβε η κυβέρνηση, είναι σε θετική κατεύθυνση, αλλά, όπως σημείωσε, είναι ανεπαρκή, «διότι είναι τέτοιο το μέγεθος της κρίσης, που αντιμετωπίζουμε, και πρόκειται να αντιμετωπίσουμε το επόμενο διάστημα, το οποίο προφανώς θα χρειαστεί μεγαλύτερες δαπάνες και μεγαλύτερη στήριξη από πλευράς του κράτους, προκειμένου να μην έχουμε κατάρρευση της οικονομίας, της ενεργούς ζήτησης, των επιχειρήσεων και βεβαίως συρρίκνωσης των εισοδημάτων των εργαζομένων».

Δεν υπάρχουν σχόλια: